My Lands: black gem hunting (MyLands) - браузърна многоползвателска онлайн игра ( MMOG ). Жанр - военно-икономическа стратегия в реално време, фентъзи.
#

През епохата, когато тъмните и светлите са живеели в мир, е открит източникът на могъщество, още непознат на никоя раса: Черните перли.

Балансът на силите е нарушен и всеки се опитва да поеме контрола върху техния добив. Великата империя се е разпаднала и пламва междуособна война. Жителите на Вашия град са Ви избрали за управител и са Ви дали неограничена власт. Създавайте нови градове, изучавайте науките, стройте и подобрявайте сградите, тренирайте войските, наемайте герои, търгувайте на пазара, проучвайте местността в търсене на изоставени външни владения от неизвестна древна цивилизация: руини, Рудници, Солени езера, Кариери, Открити рудници, Златни жили, побеждавайте чудовища, отнемайте от другите играчи владения, шпионирайте останалите играчи, борете се за прилежащите към градовете селища, разрушавайте сградите на врага и възстановявайте своите, обединявайте се с други управители за да се противопоставяте на враговете и помнете, че крехкият мир винаги е по-добър от кръвопролитната война.
В играта има магичен ресурс Черните перли, той може както да бъде купен срещу пари, така и намерен в играта: отнет от чудовищата в руините, добит в Солените Езера на летящите острови и купен на аукцион срещу игрово злато. С Черни Перли могат да се купят всякакви Премиум услуги в играта.

Управлявайте мъдро и водете своя народ към разцвет! Регистрация>>>


Полезен съвет по интерфейса: В настройките на играта може да се включи режим на цял екран. Но в режима на цял екран Flash клавиатурата не работи, тоест не могат да се пишат писма или да се въвеждат цифри.
Като алтернатива на този режим можете да поставите курсора върху командата и да натиснете F11 – същият режим на пълен екран, работи във всички основни браузъри и не изключва клавиатурата.