Напълване на склада на клана като класация

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
D3Hky
Магистър

Напълване на склада на клана като класация

#1 Мнение от D3Hky »

Ще бъде много по- яко, ако доклада дето изкача в 00:00 за напълване на склада на клана бъде подреден, като класация. Сега в момента е пълна мешеница, а много по- добре било, ако е подредено от към възходящ към низходящ ред. Така подреден ще се вижда кой най- много е допринесъл за деня.
Не знам как е при другите кланове, но при нас в повечето дни се надпреварваме едва ли не кой най- много ще напълни склада на клана, а ако доклада бъде като класация ще стане още по- голяма надпреварата. :)
Previous
Магистър

Re: Напълване на склада на клана като класация

#2 Мнение от Previous »

и аз, не веднъж съм се чудил, защо постоянно се разместват хората в доклада за напълване на склада.. и съм се чудел не може ли да се направи просто като класация с цифрите, кой колко е вкарал.. или по име.. или по нещо да са подредени, не да е абсолютно мазало.. Както в момента е :)
Achilles
Капитан

Re: Напълване на склада на клана като класация

#3 Мнение от Achilles »

Ще бъде още по яко ако се увеличи капацитете на склада на клана, нали клана дава злато и перли за разширяване на местата на играчите някак си не е логично да се увеличават само слотовте за играчи а капацитета да не се променя....
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”