Здравейте,
Нова съм в играта. Имам следния въпрос.
Тъй като през деня съм на работа и когато имам време се логвам в играта а сутрин преди да дойда на работа се логвам от нас. Също така вечер си влизам от нас.
Може ли да се влиза от различни компютри и IP адреси? Да не ме баннат за това?
Ако е проблем ще се логвам само от вкъщи но искам да имам информация отностно това.
Отделно на това ... Днес когато се логнах от работа през мозила не ми показва града а само черен екран ? Може ли някой да ми каже защо е така?
През еьплорера нямам проблем .
Лек ден на всички
Въпрос относно логване
-
- Новобранец
-
- Магистър
Re: Въпрос относно логване
В играта няма ограничение от колко ип адреса се влиза в играта.
Въпроса е, ако играеш за пари да внимаваш, някой от доставчиците с които влизаш, да не използват ИП адреси от държави като Америка, Русия и др. Защото ще ти отрежат тегленето. Иначе няма да те баннат, че влизаш от различни адреси.
Въпроса е, ако играеш за пари да внимаваш, някой от доставчиците с които влизаш, да не използват ИП адреси от държави като Америка, Русия и др. Защото ще ти отрежат тегленето. Иначе няма да те баннат, че влизаш от различни адреси.
-
- Новобранец
Благодаря ти за отговора!Previous написа:В играта няма ограничение от колко ип адреса се влиза в играта.
Не не играя за пари ? Даже не знаех че има такава опция

До колкото знам нито един от доставчиците не ползва ИП адреси от Америка и Русия.
Лек и приятен ден

-
- Новобранец
тва пък за първи път го чувам, къде го прочете че ми стана интересно, не се заяждам просто ми стана интересно 

- ramidora
- Магистър
Раздел " Новини "60Goblins написа:тва пък за първи път го чувам, къде го прочете че ми стана интересно, не се заяждам просто ми стана интересно
Trayan
ВНИМАНИЕ! Puffin browser използва американски IP адреси
http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=3&t=927
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч