пленяване на роби

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
k1m1
Новобранец

пленяване на роби

#1 Мнение от k1m1 »

успешно пленявам хора , вече 2 пъти на различни хора , и не ми минава мисията за пленяване . какво да направя за да я мине ?
Trayan
Маршал

Re: пленяване на роби

#2 Мнение от Trayan »

Прехвърлете, моля, отчети (логове) за битките на играча Trayan.
(Бутон "Прехвърли" в отчета).
de4koo
Оръженосец

#3 Мнение от de4koo »

искам да попитам от армията на врагът могат ли да се взимат роби или пленници ?
didko1970
Магистър

#4 Мнение от didko1970 »

някога ако станеш 5зв има и такъв вариант
YPOT
Новобранец

#5 Мнение от YPOT »

Здравейте, направих няколко мисии за пленяване на роби макар и успешни войските ми се прибират без роби. Никъде във форума и енциклопедията не намерих някаква зависимост между броя на робите които е възможно да се плени и броя на носачите които трябва да се пратят. Въпроса ми е ...... имали такава и ако няма защо не пленявам роби?
nedope4en
Магистър

#6 Мнение от nedope4en »

YPOT написа:Здравейте, направих няколко мисии за пленяване на роби макар и успешни войските ми се прибират без роби. Никъде във форума и енциклопедията не намерих някаква зависимост между броя на робите които е възможно да се плени и броя на носачите които трябва да се пратят. Въпроса ми е ...... имали такава и ако няма защо не пленявам роби?
Най-вероятно , понеже във владението от което ги взимаш просто няма свободни за пленяване ;/
Това може да видиш, точно под бройката свободно население,има една друга цифра .. тази те интересува.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”