нормално ли е?!...

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
bonkers
Новобранец

нормално ли е?!...

#1 Мнение от bonkers »

след като си купих от пророчицата 10 руини, на втория ден 3 от тях да са изчезнали?!? :x ...има ли някакво изискване всичките да се ограбят за два дни?!?...и не е ли редно след като си ги КУПУВАМЕ, тези руини да не са общи?!?
felisia
Капитан

Re: нормално ли е?!...

#2 Мнение от felisia »

Ти не купуваш от пророчицата 10 руини ,а местоположението на 10 руини.Така че нормално е тези руини да бъдат открити и от други играчи и съответно унищожени от тях.
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
bonkers
Новобранец

#3 Мнение от bonkers »

супер!!!...значи балъците да си даваме парите, а който превари - завари.., да разбирам ли че руините са си съществували и просто не съм ги открила..., лъжете!!!.., защото 3 пъти бях проучвала собственото си поле и не излизаха руини, изведнъж след покупката с черни перли там се появиха цели 3 руини...и от къде на къде заплатените руини ще бъдат видими за всички играчи, и платили и не платили?!?!?
просто играта е измамническа за да ни вземате само парите..., какъв е смисъла тогава да играем "купувайки си услугите ви"...излиза че можем да си проучваме и същите 10 руини да ги открием...това също е лъжа.., проучвателите ми не се спират и няма почти нищо...от началото на играта до сега съм открила всичко на всичко 11 руини...
това се нарича некоректност и измама!!! :x
Sp1ro
Капитан

#4 Мнение от Sp1ro »

Куеста с откриването на руините дава според мен скоро появили се руини в близост до градовете ти, защото в повечето случаи са много слаби. Да - трябва бързо да се унищожават, защото колкото по-слаби са, толкова по-лесна мишена са... Руина може да се появи и 10 мин след като си проучвала полето и може някой в същия момент да я открива, много често се случва, остави с руини, но и с рудници и езера. Този куест на практика се използва като имаш добра армия и по-бързо да можеш да ги избиеш тези намерени, слаби руини...
За намирането на руини имаш сигурно малко проучватели, направи повече... не е лесно намирането, не е на всяко 2ро или 3то поле...
i1978
Оръженосец

#5 Мнение от i1978 »

Значи давам пример. Сутринта колега проучва едно поле. Аз след 3 часа и там намирам руина. Така, че не виждам, какъв е проблема.
experience
Оръженосец

#6 Мнение от experience »

аз кво да кажа.. станах магистър и съм с премиум и 15 проучватели не могат да ми намерят една руина 3-то ниво вече 5 дни сигурно.. а преди това като бях капитан само 3-ки ми намираше.. как става тая работа? ;хх
Аватар
nodray
Магистър

#7 Мнение от nodray »

bonkers написа:супер!!!...значи балъците да си даваме парите, а който превари - завари.., да разбирам ли че руините са си съществували и просто не съм ги открила..., лъжете!!!.., защото 3 пъти бях проучвала собственото си поле и не излизаха руини, изведнъж след покупката с черни перли там се появиха цели 3 руини...и от къде на къде заплатените руини ще бъдат видими за всички играчи, и платили и не платили?!?!?
просто играта е измамническа за да ни вземате само парите..., какъв е смисъла тогава да играем "купувайки си услугите ви"...излиза че можем да си проучваме и същите 10 руини да ги открием...това също е лъжа.., проучвателите ми не се спират и няма почти нищо...от началото на играта до сега съм открила всичко на всичко 11 руини...
това се нарича некоректност и измама!!! :x
За да намалиш шанса да ги избият преди теб ги биеш по с-ма перли -армия-разстояние. Демек тия дето биеш 1-во са с най-много перли и най-малко армия, ако това е така биеш тях, ако можеш. Ако не, биеш тия с най-много армия, която можеш да избиеш без загуби (иначе ще станат невъзможни за биене, самостоятело на другия ден). Другия фактор ти е коя колко наблизо е. Комбинираш горния алгоритъм с разстоянието и набелязваш мишените, целта ти е максимален КПД ( Коефициент на Полезно Действие), за минимално време. Ползвай съвета ми и ще биеш 90 % ефективно всяка руина.Понякога може да жертваш перли за ресурс, важното е колко много ще биеш за най-кратко време ако перлите не са ти 1-ва грижа.И другото важно е да не губиш армия, при тия битки. Избираш си приоритетите и биеш по тая схема.Просто трябва малко да се мисли.
experience написа:аз кво да кажа.. станах магистър и съм с премиум и 15 проучватели не могат да ми намерят една руина 3-то ниво вече 5 дни сигурно.. а преди това като бях капитан само 3-ки ми намираше.. как става тая работа? ;хх
Ами затова са другите играчи, ако си хищник и нямаш жертва ще питаш по-големите около теб, те с радост ще ти намерят 'жертва' ! Просто от тебе се иска да си комуникативен, да си търсиш активно плячка и да търсиш максималния КПД (когато атакуваш 3-ка търсиш следващата, от по-силните играчи, за да имаш нова цел като ти се върне армията) Ако трябва питай не 1 а 3 играча, докато си на път все 1 от тях ще ти даде друга мишена .... Разменяш високите руини с тях за твоите и винаги ще ти дават :) :) :)

П.П: Благодря на Sp1ro и Varlentine за активността им във форума, както и за добрите им отговори!
أنا أحب موني

نوضري
lazo
Магистър

#8 Мнение от lazo »

Системата на nodrey работи докато някой "батко" не ти шпионира мисиите :) след това 1 час седиш и гледаш как армията ти пътува към сигурна смърт, а ти не можеш да направиш нищо по-въпроса :o
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / :D
Аватар
nodray
Магистър

#9 Мнение от nodray »

lazo написа:Системата на nodrey работи докато някой "батко" не ти шпионира мисиите :) след това 1 час седиш и гледаш как армията ти пътува към сигурна смърт, а ти не можеш да направиш нищо по-въпроса :o
Ами ако некой батко ти ги шпионира ще промениш с-та, според интереса си и в темата става въпрос за слаби руини ниво2-3-4. А относно баткото дето ти гледа мисиите аз обикновенно правех тези неща дето викаш, като бях на тия звезди :):) То тука не са кретени хората в тоя форум, те ще си го измислят аз очертавам стратегия те си я дооправят според техните нужди. Просто давам насока, това е.

Аз не съм имал подобен проблем, батко :) аз си ги биех наред както си искам по тая схема :) наред разбирай всички 90% сам другите с някой лол
أنا أحب موني

نوضري
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”