Артефактът на първо ниво "елфииски лък" който купих при един квест се оказа че неможе да се постави в слота за лявата ръка - на него пише " предназначен за двете ръце" а влиза само в дясната - искам да си оправите бъга така че да го сложа в лявата ръка или да ми върнете перлите с лихва. Ако се окаже че това е поредната грешка в превода и се опитате да минете само с поредното извинение - не сте познали. Дал съм пари за тази "стока" и очаквам да ми се продаде точно това което пише на етикета!
Надявам се да не се стига до комисията за защита на потребителите...
С поздрав: Един дето побеснява когото се опитват да го цакат надребно!!!
"елфииски лък" от квеста
- Perco
- Капитан
"елфииски лък" от квеста
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
-
- Магистър
Re: "елфииски лък" от квеста
Предназначен за 2те ръце, значи, че ти заема и 2те ръце.. Т.е не можеш да ползваш щит или нещо друго във втората ръка..
- Perco
- Капитан
Браво - и сега кой е виновен че това не беше обяснено в условията на квеста?
Омръзна ми да пия за всичко по една студена вода...
Държа на обещетение...
Очаквам отговор от адмисистрацията!
Държа на обещетение...
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
-
- Оръженосец
Кое не е ясно ? "предназначен за двете ръце" означава че се ползва едновременно и от двете. Ти можеш ли да стреляш с лък само с една ръка ?
- Perco
- Капитан
Предназначен за лява ръка означава, че стои в слота на лявата ръка. Предназначен за дясната ръка означава заема слота на дясната ръка. Предназначен за двете ръце значи че може да стои и там и там. Обаче че един предмет заема едновременно два слота ... това си е чисто набутване и обезценява моментално артефакта! Това трябва да ти се каже когато го купуваш!!! Има квест пълно екипиране на героя (облечете го с девет артефакта) фактът че един артефакт заема слотовете и на двете ръце моментално го прави негоден за изпълненито на този квест! Ако това беше пояснено когато ми го прададоха изобщо нямаше да го купувам - тъкмо обратното - там пишеше "предназначен за двете ръце", а не "заемащ и двете ръце" - това значи че може да го слагаш и в двете ръце и го прави многофунционален. В последствие се оказа че артефактът е предназначен да стои в съкровищницата вместо на героя... защо? Защото хората превеждали играта нямат елементарна логическа мисъл и способност да обясняват!
Като неможеш да изкажеш нещо с малко думи поне го направи с обяснения с много думи - а те и това са си спестили!
Като неможеш да изкажеш нещо с малко думи поне го направи с обяснения с много думи - а те и това са си спестили!
-
- Оръженосец
Съжалявам, че си се набутал, но изразът, който описва такъв предмет е "и за двете ръце", а никъде няма "и", нали? Разбирам неприятно е, но не виждам защо трябва да търсиш вината в другите.Perco написа:значи че може да стои и там и там...
Колето на живота се върти ли върти. Един ден си на върха, друг ден долу в прахта, важното е да не попаднеш между спиците 

-
- Капитан
продай го от търговеца на артефакти ще изкрънкаш 2000 перли намаление за тея 500 дето си дал.
-
- Маршал
Thedrop много точно обясни за какво става дума. Ако напишете на администрацията, ще получите същия отговор.Perco написа:Браво - и сега кой е виновен че това не беше обяснено в условията на квеста?
Държа на обещетение...
В условията на куестовете никога не пише нищо за артефактите, тази информация я има в енциклопедията.
За пореден път в този форум ми се налага да повторя: ако искате да получите отговор от администрацията във форума, трябва да пишете в раздела "Въпроси към администрацията".