Турнири

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
gbm76
Оръженосец

Турнири

#1 Мнение от gbm76 »

Къде се намира рейтинга Турнири?
Аватар
ramidora
Магистър

Re: Турнири

#2 Мнение от ramidora »

Все още няма такъв, защото не е имало турнири
Когато започнат турнирите, ще се появи в меню "Рейтинг "
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
gbm76
Оръженосец

#3 Мнение от gbm76 »

Благодаря за информацията
Battlestar
Новобранец

#4 Мнение от Battlestar »

Тъй като въпросът ми е пак за турнирите, реших да го постна тук. Интересувам се при намиране на знаме, има ли външни белези (виждани от всички играчи, без употреба на шпионаж), че в замъка на играча има такова? И още нещо - има ли ограничения в нивото за атака на замък, в който има знаме - т.е. по-силен играч (примерно сюзерен) може ли да напада по-слаб (да кажем маршал/магистър)? Ако ми отговорите, ще ви бъда много благодарен.

ПП. Прочетох написаното в Енциклопедията относно турнирите, но то не отговаря на въпросите ми, затова пиша тук.
Previous
Магистър

#5 Мнение от Previous »

Правилата, които са за ранга на нападение са си в сила и по време на турнира, т.е по голямо ниво играч, не може да напада по ниско ниво.
experience
Оръженосец

#6 Мнение от experience »

Извинявам за невежеството си но искам да питам знамето се намира от проучвателите като намерят руина и като се завърнат в града знамето вече само се запазва в централната сграда или трябва да се направи още нещо??? Прочетох "турнири" в енциклопедията но пак не разбрах ясно какво точно трябва да се направи за това питам тук, надявам се някой да ми отговори ;д..
Previous
Магистър

#7 Мнение от Previous »

нищо не е нужно да правиш, само се появява там, като се прибере този който го е намерил.
experience
Оръженосец

#8 Мнение от experience »

Благодаря ти!
denifire
Новобранец

#9 Мнение от denifire »

Не е вярно че трябва да намериш руина.
намирането на знаме, няма нищо общо с руините
поне 5 съм открил след започване на турнира
felisia
Капитан

#10 Мнение от felisia »

Знаме може да бъде намерено от следотърсачите независимо дали има руина или не в дадено кралство,в момента в който бъде намерено се запазва в централното здание на града от който тръгват следотърсачите а не в столицата.
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
denifire
Новобранец

Има ли сумиране на знамена на края на турнира?

#11 Мнение от denifire »

Ако на края на турнира във всеки замък имам различни знамена примерно по 2-3 от цвят, но правя комплект с тези от другите замъци, ще се зачете ли комплекта?
Защото може да имаш 15 знамена така разпределени в замъците, че пак да нямаш комплект, а всъщност можеш да имаш 3-4 комплекта.
Мерси
DUNDY
Оръженосец

#12 Мнение от DUNDY »

Няма да се зачете.Когато 3 знамена от различен цвят бъдат намерени от изследователи на един град или бъдат отвоювани от противника с армия изпратена от същия град те автоматично образуват комплект.Комплектът не може да бъде отнет.За повече информация можете да си сверявате комплектите в рейтинг раздел турнири.
lazo
Магистър

#13 Мнение от lazo »

Ще се зачете
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / :D
60Goblins
Новобранец

#14 Мнение от 60Goblins »

когато шпионирам, милия ми съсед, къде трябва да търся дали има знаме, в централната сграда ли ?
ex7azy
Оръженосец

#15 Мнение от ex7azy »

Много ми е любопитно този турнир само за сюзерни ли е направен ! Като погледна ранглистата и какво се вижда , сааамо сюзери а и един объркал се маршал :) От 40 проучватели който проучват 15 кралства едновременно според вас колко знамена се намират ? ......Съжелявам че нямам такава голяма нула , за да ме разберете
Previous
Магистър

#16 Мнение от Previous »

не знам, аз да ти кажа, 1 флаг не бях намери в първите 2 дена.. а после за 1 час намерих комплект.. Чисто и просто шанс.
ex7azy
Оръженосец

#17 Мнение от ex7azy »

Previous написа:не знам, аз да ти кажа, 1 флаг не бях намери в първите 2 дена.. а после за 1 час намерих комплект.. Чисто и просто шанс.

Аз бях точно обратно , още като почна турнира и след няма и час намерих 1 и от тогава на сам нищо , нито флагче , нито руини 4-ки ! Късмет
D3Hky
Магистър

#18 Мнение от D3Hky »

И на мен ми е интересно къде се виждат флагчетата във владението, че с моите 30 ялови проучвателя може да взема наградата за неудачник от турнира? :lol:
felisia
Капитан

#19 Мнение от felisia »

И на мен ми е интересно къде се виждат флагчетата
В централното здание .
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
D3Hky
Магистър

#20 Мнение от D3Hky »

Благодаря за отговора. Аз го видях в играта, но кога ще го видя при мен с тия кьорави и сакати проучватели, един господ знае? :|
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”