Отстъпник vs. Отстъпник

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
BatiStani
Новобранец

Отстъпник vs. Отстъпник

#1 Мнение от BatiStani »

Казус:
аз съм отстъпник рицар, искам да атакувам друг отстъпник рицар.
Какъв фракционен рейтинг ще получа при бой на войската му?

(От енциклопедията: Ако той е отстъпник, а аз (атакуващият) не съм, той няма да има защита на отечеството, а аз ще получа Положителен фракционен рейтинг)

Но какво става ако и двамата сме отстъпници?

Поздрави
Стани
Аватар
nodray
Магистър

Re: Отстъпник vs. Отстъпник

#2 Мнение от nodray »

Защитника няма да има защита 25% на собствена земя, атакуващия няма да има - за атака към собствената фракция. Атакуващия ще получи фракционен рейтинг, защото атакува отстъпник от собствената фракция ( ако защитника не е отстъпник, атакуващия ще получи - фракция в еквивалента на злато за избитата армия)
أنا أحب موني

نوضري
BatiStani
Новобранец

#3 Мнение от BatiStani »

nodray написа:Защитника няма да има защита 25% на собствена земя, атакуващия няма да има - за атака към собствената фракция. Атакуващия ще получи фракционен рейтинг, защото атакува отстъпник от собствената фракция ( ако защитника не е отстъпник, атакуващия ще получи - фракция в еквивалента на злато за избитата армия)
nodray, ако те разбирам правилно - атакуващите нямат никакви негативи при това положение, всички негативи са за защитаващите се?
И атакуващите ще получат ПОЛОЖИТЕЛЕН фракционен рейтинг при атака отстъпник с/у отстъпник от една и съща раса?

Мерси за пояснението предварително!
Стани
Аватар
nodray
Магистър

#4 Мнение от nodray »

BatiStani написа:
nodray написа:Защитника няма да има защита 25% на собствена земя, атакуващия няма да има - за атака към собствената фракция. Атакуващия ще получи фракционен рейтинг, защото атакува отстъпник от собствената фракция ( ако защитника не е отстъпник, атакуващия ще получи - фракция в еквивалента на злато за избитата армия)
nodray, ако те разбирам правилно - атакуващите нямат никакви негативи при това положение, всички негативи са за защитаващите се?
И атакуващите ще получат ПОЛОЖИТЕЛЕН фракционен рейтинг при атака отстъпник с/у отстъпник от една и съща раса?

Мерси за пояснението предварително!
Стани
Да точно така.
أنا أحب موني

نوضري
BatiStani
Новобранец

#5 Мнение от BatiStani »

Сега вече след атаките, искам да потвърдя, че nodry беше абсолютно прав.
Благодаря!
voivoda
Новобранец

Отстъпник

#6 Мнение от voivoda »

Ако атакувам играч , който в момента е отстъптик , играчите от неговия клан могат ли да му помагат ?
D3Hky
Магистър

Re: Отстъпник

#7 Мнение от D3Hky »

Могат разбира се. И съюзниците му също могат. :)
Аватар
nodray
Магистър

#8 Мнение от nodray »

Ще ви помоля отново да ползвате тази търсачка, преди да пускате нови теми !!!!!
أنا أحب موني

نوضري
voivoda
Новобранец

#9 Мнение от voivoda »

Опитах , но търсачката отхвърляше думата "отстъпник".
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”