Време за строеж

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
BADGANAKA
Новобранец

Време за строеж

#1 Мнение от BADGANAKA »

Потърсих информация навсякъде но явно или няма или аз не съм разбрал нещо . Има ли нещо което да влияе на времето за строеж на дадена сграда освен работниците които са наети . Ако за Къща на Васалите ми иска 6 часа да я направя има ли начин да я направя за 3 часа например или 4 часа ? Да трябва да се упгрейдне някоя сграда за да се намали времето за строеж ?
ben0v
Оръженосец

Re: Време за строеж

#2 Мнение от ben0v »

BADGANAKA написа:Потърсих информация навсякъде но явно или няма или аз не съм разбрал нещо . Има ли нещо което да влияе на времето за строеж на дадена сграда освен работниците които са наети . Ако за Къща на Васалите ми иска 6 часа да я направя има ли начин да я направя за 3 часа например или 4 часа ? Да трябва да се упгрейдне някоя сграда за да се намали времето за строеж ?
Всяка града се строи за определен за себе си период от време, можеш разбира се да завършиш строеж на момента в който поискаш ... срещу черни перли естествено!;) Но един строеж от 6 часа да го направиш примерно на 4 или 3 ... НЕ. Просто гледай непременно строежа ти да е запълнен със строители.
didko1970
Магистър

#3 Мнение от didko1970 »

аман от "знаещи"
специалноста архитект ти намалява времето за строежи,но за самата специалност трябва да имаш определени науки
BADGANAKA
Новобранец

#4 Мнение от BADGANAKA »

Сега видях , да точно така е . Намалява времето на строене с 50 % но като видях изискванията няма да е скоро :) Мерси за отговора Дидко .
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”