Време за строеж
-
- Новобранец
Време за строеж
Потърсих информация навсякъде но явно или няма или аз не съм разбрал нещо . Има ли нещо което да влияе на времето за строеж на дадена сграда освен работниците които са наети . Ако за Къща на Васалите ми иска 6 часа да я направя има ли начин да я направя за 3 часа например или 4 часа ? Да трябва да се упгрейдне някоя сграда за да се намали времето за строеж ?
-
- Оръженосец
Re: Време за строеж
Всяка града се строи за определен за себе си период от време, можеш разбира се да завършиш строеж на момента в който поискаш ... срещу черни перли естествено!;) Но един строеж от 6 часа да го направиш примерно на 4 или 3 ... НЕ. Просто гледай непременно строежа ти да е запълнен със строители.BADGANAKA написа:Потърсих информация навсякъде но явно или няма или аз не съм разбрал нещо . Има ли нещо което да влияе на времето за строеж на дадена сграда освен работниците които са наети . Ако за Къща на Васалите ми иска 6 часа да я направя има ли начин да я направя за 3 часа например или 4 часа ? Да трябва да се упгрейдне някоя сграда за да се намали времето за строеж ?
-
- Магистър
аман от "знаещи"
специалноста архитект ти намалява времето за строежи,но за самата специалност трябва да имаш определени науки
специалноста архитект ти намалява времето за строежи,но за самата специалност трябва да имаш определени науки
-
- Новобранец
Сега видях , да точно така е . Намалява времето на строене с 50 % но като видях изискванията няма да е скоро
Мерси за отговора Дидко .