рейтинг и руини ???

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
dandany68
Новобранец

рейтинг и руини ???

#1 Мнение от dandany68 »

:roll: моля някой да ми обясни , ама като за "блондинка", като нападам руини /съответно от моето ниво/ веднага ми пада рейтинга от раз, ... т.е. каква е логиката, дори имам такъв куест, ако разбирам правилно, дори и да намирам руини не трябва да ги нападам, за да не ми пада рейтинга, ... нещо съвсем се обърках :D
Аватар
Perco
Капитан

Re: рейтинг и руини ???

#2 Мнение от Perco »

Най-вероятно губиш армия в битките с руините и затова ти пада рейтинга. Пробвай без загуби и не вярвам да ти се отрази на общия рейтинг а този в унищожаване на чудовища ще се качи.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
Аватар
dandany68
Новобранец

#3 Мнение от dandany68 »

той рейтинга пада още в момента в който пратя войската, тази вечер нападнах две руини и на два пъти още със стартирането на мисията и бам точките от 94315251 сега вече са 68304644, а и двете руини ги унищожих без проблем
Mizeria
Новобранец

#4 Мнение от Mizeria »

Не съм сигурен но провери дали като ти се прибере армията рейтинга ти се въстановява ... повечето неща които са в движение не се отчитат като ресурсите например. За напред ще срещнеш много куестове който си пише че точно такива в движение не се броят.
Previous
Магистър

#5 Мнение от Previous »

рейтинга ти пада, защото армията ти струва пари за да я пратиш, а златото е част от рейтинга.
Аватар
dandany68
Новобранец

#6 Мнение от dandany68 »

Previous написа:рейтинга ти пада, защото армията ти струва пари за да я пратиш, а златото е част от рейтинга.

е сигурно ще е това, че всичко друго проверих ама не е , така че остава това
lazo
Магистър

#7 Мнение от lazo »

Леле голяма армия трябва да имаш, щом за 2 атаки губиш 26 милиона злато :o
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / :D
Аватар
dandany68
Новобранец

#8 Мнение от dandany68 »

:) то това е проблема , армията ми не е голяма, а загубите обратно, ......... всъщност тогава когато загубих толкова рейтинг спечелих и двете битки без никакви загуби, а днес нападнах руина и загубих доста, сега рейтинга ми се вдигна, ... незнайно как и защо, след това проучвателите ми след около час откриха друга руина която дори не нападнах и рейтинга ми пак се смъкна ...... вече идея си нямам какво точно става
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”