Перли

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
tenkus
Новобранец

Перли

#1 Мнение от tenkus »

Не работи номера за зареждане на перли 1915!Сега имам куест за време и ми трябват перли и не мога да го изпълня?!Нарочно ли го правите?Не вярвам да е нарочно защото ламтите за пари-или си оправете бъгавата игра или скапаният номер
Liverpool18
Новобранец

Re: Перли

#2 Мнение от Liverpool18 »

Лично аз го ползвах и си получих ЧП.Не знам защо не се е получило при теб :?
tenkus
Новобранец

#3 Мнение от tenkus »

Определено има проблем защото чакам смс-а вече 12 часа.Жалко че искам да си заредя перли а не мога и ще ми се провали куеста
nedope4en
Магистър

#4 Мнение от nedope4en »

tenkus написа:Определено има проблем защото чакам смс-а вече 12 часа.Жалко че искам да си заредя перли а не мога и ще ми се провали куеста
Пробвай пак ;)
tenkus
Новобранец

#5 Мнение от tenkus »

Не става,браузерите сменях и това е,нито към един номер не могат да се пратят :)
Trayan
Маршал

#6 Мнение от Trayan »

tenkus написа:Не работи номера за зареждане на перли 1915!Сега имам куест за време и ми трябват перли и не мога да го изпълня?!Нарочно ли го правите?Не вярвам да е нарочно защото ламтите за пари-или си оправете бъгавата игра или скапаният номер
Напишете на администрацията с помощта на бутона "Напиши на администрацията" от игровите съобщения, посочвайки:
1. страна,
2. свой номер (задължително в международен формат – тоест, ако това е България, номерът трябва да започва от 359),
3. дата и време на изпращане на СМС,
4. номер, на който беше изпратен СМС
5. текст на СМС
6. сума на плащане
7. какъв е точно проблемът – нищо не получихте /получихте отговор (какъв?)
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Mistakes
london
Новобранец

#7 Мнение от london »

:D Мен ми проработи!
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”