Вашите учени са готови да изучат науката Воин до ниво 2. Те имат нужда от Вашата помощ
Ъпгрейда на второ ниво от науката - ВОЙн завърши, но вместо върху науката Войн да се изпише цифрата 2 си седи цифрата едно все едно ъпгрейда не е завършил, а слота за ъпгрейди вече беше празен и даже пуснах да се ъпгрейдва второто ниво на науката Конник.
Защо не ми се признава второто ниво на ъпгрейда на науката - Войн? И как да помогна нс учените си, след като във всички лаборатории на алхимиците броят на учените е пълен докрай?
Какво значи това съибщение от Губернатора?
-
- Новобранец
-
- Магистър
Re: Какво значи това съибщение от Губернатора?
ъпгрейда го правиш ръчно
освен това за самия ъпгрейд ще ти иска някакъв ресурс и хора и ако ги нямаш,няма и ъпгрейд
освен това за самия ъпгрейд ще ти иска някакъв ресурс и хора и ако ги нямаш,няма и ъпгрейд
-
- Новобранец
ъпгрейда вървя до последно, но играта не ми го отчете. моля ви, четете преди да отговаря те!
- junglegirl
- Оръженосец
цъкни си в/у квадратчето на науката, то трябва да ти е леко'позеленяло' ..би трябвало да ти излезе ново прозорче , където ще ти иска определени ресурси в зависимост от броя на воините до момента...успех
-
- Новобранец
Мерси! Иска ми да имам 40 селяни базово.
-
- Магистър
Грешката е твоя, човека ти отговори правилно, просто ти не го разбра.ODIN написа:ъпгрейда вървя до последно, но играта не ми го отчете. моля ви, четете преди да отговаря те!
Един съвет: ако не ти достигат хора за ъпгрейд, виж дали не си пуснал някоя сграда да се строи или ъпгрейдва.
ако си пуснал, влез в нея и махни работниците от вътре. Така би трябвало да ти стигнат хората за ъпгр.После като го направиш си върни остатъка обратно.