Новогодишни подаръци?
-
- Оръженосец
Новогодишни подаръци?
Здравейте,
Получих подарък +200/час наука за 2 дни, но много хора освен това са получили и подарък скорост на науката +500/час за 4 дни. Искам да попитам каква е причината аз да не получа втория подарък?
Получих подарък +200/час наука за 2 дни, но много хора освен това са получили и подарък скорост на науката +500/час за 4 дни. Искам да попитам каква е причината аз да не получа втория подарък?
-
- Оръженосец
Re: Новогодишни подаръци?
Трябва да влезете в куестовете си и от там можете да вземете допълнителната награда заедно с медал като награда от куест. Това трябва да се случи преди 14 януари.
-
- Оръженосец
Ако под куестове имаш предвид задачите то аз нямам такава там.
-
- Оръженосец
Добро утро, все още нямам отговор на въпроса си. Ще помоля някой от администраторите да ми отговори.
Благодаря
Благодаря
- by2103
- Магистър
Провери в тези, които вече са ти изпълнени
-
- Оръженосец
Не и там няма нищо. Ето задачите, които дават наука но те нямат общо с подаръка според мен.
Задачи: Превземете нечий рудник - 700 за два дни, Ъпгрейд на армията - 100 за два дни, Ускорявяне проучванията на алхимиците - 300 за седем дни (иска перли).
Това е нямам други задачи, които дават наука.
Задачи: Превземете нечий рудник - 700 за два дни, Ъпгрейд на армията - 100 за два дни, Ускорявяне проучванията на алхимиците - 300 за седем дни (иска перли).
Това е нямам други задачи, които дават наука.
-
- Маршал
Става дума за награда от куеста "Новогодишни подаръци".
Този куест са получили само новите играчи.
Този куест са получили само новите играчи.
-
- Оръженосец
Аз съм нов играч, имам един приятел който играе играта два месеца преди мен и има подаръка. Аз играя от две седмици приблизително но нямам този куест.
-
- Капитан
Според мен става въпрос по-скоро за старите играчи, понеже някои от доста старите го имат куеста.
-
- Оръженосец
Но и повечето от новите също. Просто не е честно някои да получават а други не. Дори не се знае на какъв принцип се избират хората. Нали е новогодишен подарък?
-
- Оръженосец
Така е за всеки трябва да има нова годишни подаръци според мен нови или стари ...
-
- Маршал
Изяснявам, какво се е получило с този куест. Но обикновено администрацията не съобщава условията на появяване на куестове.
Възможно е, че той по някакъв начин е свързан с по-старите куестове.
Както и да е, щом като науча нещо ново, ще пиша в тази тема.
Възможно е, че той по някакъв начин е свързан с по-старите куестове.
Както и да е, щом като науча нещо ново, ще пиша в тази тема.
-
- Оръженосец
Благодаря
- by2103
- Магистър
Пич, явно си бил непослушен и администрацията не ти е дала подарък, другата година, ако слушаш повече можеш и да получиш 

-
- Оръженосец
-
- Оръженосец
Здравей Trayan, нещо по моя въпрос има ли, че в темата са писали че на 14 изтича промоцията 

-
- Маршал
Здравейте. Извинете, чакам отговора.LokoSofiq написа:Здравей Trayan, нещо по моя въпрос има ли, че в темата са писали че на 14 изтича промоцията
Както и предполагах, оказа се, че този куест поначало не е за всички играчи. Той зависи от различни фактори, в това число и от предишни куестове, а информация за тези условия не се предоставя на играчите. Съжалявам.