На коя дата е стартиран светът на българският сървър?
-
- Новобранец
На коя дата е стартиран светът на българският сървър?
На коя дата е стартиран светът и колко време продължава?
-
- Маршал
Re: На коя дата е стартиран светът на българският сървър?
Българският сървър е стартиран на 27 септември 2012 година.
Време на съществуване на бойните и миньорските сървъри (първи сървър, Архон, е миньорски) е неограничено.
Ограничено време действат сървъри от тип Войната на фракциите.
По-подробно вижте тук:
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Serv
Време на съществуване на бойните и миньорските сървъри (първи сървър, Архон, е миньорски) е неограничено.
Ограничено време действат сървъри от тип Войната на фракциите.
По-подробно вижте тук:
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Serv
-
- Магистър
А дали е възможно да става прехвърляне от сървър на сървър? Примерно от минйорски в боен?
Дали ще има скоро Български боен ?
-
- Магистър
като гледам колко навалица се е събрала и се задържи така със сигурност ще има нов
какъв ще е зависи от админите
ама защо ти е боен,ако знаеш каква простотия е...
освен това мисля,че и самите играчи още не са дорасли за боен сървър
ако толкова ти се иска може да пробваш в испанската ,или турската версия на играта-там има бойни
ако толкова ти се иска може да пробваш в испанската ,или турската версия на играта-там има бойни
-
- Магистър
В момента в който станеш капитан.. спираш да грабиш замъци... ресурсите намаляват драстично.didko1970 написа:като гледам колко навалица се е събрала и се задържи така със сигурност ще има нов
-
- Магистър
да бе...значи да си седим на 1 звезда тогава
с това изказване доказа ,че още е рано за български боен сървър
-
- Магистър
Не , просто хората, които почват да играят, губят интерес сравнително скоро и капитани нямаdidko1970 написа:да бе...значи да си седим на 1 звезда тогава

Има но са малко.
-
- Магистър
а,не е това...
просто много хора стигнаха до някъде и се усетиха каква простотия са направили- кой от незнание,кой заради друго и просто си изтриха акаунтите и сега са с нови
а ще има още изтрити-100%
просто много хора стигнаха до някъде и се усетиха каква простотия са направили- кой от незнание,кой заради друго и просто си изтриха акаунтите и сега са с нови

-
- Магистър
ЛОЛdidko1970 написа:а,не е това...
просто много хора стигнаха до някъде и се усетиха каква простотия са направили- кой от незнание,кой заради друго и просто си изтриха акаунтите и сега са с нови![]()

Аз почнах с 2, само че си избрах този с демоните заради камъните

-
- Новобранец
Лол значи един вид не е хубаво да ставам капитан
)

-
- Маршал
Можете да играете паралелно в два сървъра - но от един акаунт.nedope4en написа:А дали е възможно да става прехвърляне от сървър на сървър? Примерно от минйорски в боен?
Още не е ясно, кога ще бъде пуснат втори сървър и какъв ще бъде той.
-
- Оръженосец
nedope4en написа:
В момента в който станеш капитан.. спираш да грабиш замъци... ресурсите намаляват драстично.
Извинете, това не го разбрах добре. Какво точно означава "спираш да грабиш замъци"? Не можеш да атакуваш градовете на други играчи ли? В това не виждам смисъл, ако играта все пак е ориентирана към битките, а не към кроткото фермерство. Моля, някой да обясни по-добре. Благодаря

-
- Маршал
Имат се предвид изоставените градове на играчи, напуснали сървъра. Те са важен източник на ресурси, защото обикновено нямат защита и лесно се грабят.freeman написа:Извинете, това не го разбрах добре. Какво точно означава "спираш да грабиш замъци"? Не можеш да атакуваш градовете на други играчи ли? В това не виждам смисъл, ако играта все пак е ориентирана към битките, а не към кроткото фермерство. Моля, някой да обясни по-добре. Благодаря
Но не забравяйте, че в играта има ограничение на атака според званията. Ако сте Капитан, не можете да атакувате града на Оръженосеца. А Капитаните все още са малко.
-
- Магистър
Изпускате момента на Воийните на Кланове.. В UK сървъра има хора с по над 1 милиард армия и нереално развити градове, като почнат да пускат доклади от цифрите на ресурсите от 1 атака... Месеци наред не можеш да събереш от грабене на 1во ниво ботове. Под ботове имам в предвид масово регистрираните и зарязани, за грабене, а не за развитие.
На 5то ниво почваш да гониш руни нон стоп, артефакти, езера, абе изобщо почва фармене на перли, което е цялата игра. BLack Gem Hunting..
едит:1 Да се нагледате на цифрички и суми ресурси
На 5то ниво почваш да гониш руни нон стоп, артефакти, езера, абе изобщо почва фармене на перли, което е цялата игра. BLack Gem Hunting..
едит:1 Да се нагледате на цифрички и суми ресурси

Последно промяна от Previous на 25 Окт 2012, 01:52, променено общо 1 път.
-
- Новобранец
На 27 септември
-
- Оръженосец
Все още прохождам в тази игра и не съм навътре, но как за бога се издържа подобна войска с 5 града? В "Империя онлайн", която играех преди време, имаше различни механизми и начини да поддържаш милионни армии, тук - засега - не виждам такива 

-
- Магистър
Тук войска се издържа само с пари, не ти трябва храна, нито нищо, а парите са лесни. Продаваш ресурси, крадеш.. И така. Виж от тая атака е взел 500к злато.. Колко му е да си храниш войската 
Тази армия е що годе голяма, има и 2-3 пъти повече, ама хората си крият репортите :/
Но и споко, до такива армий, в нашия сървър скоро няма да се стигне.

Тази армия е що годе голяма, има и 2-3 пъти повече, ама хората си крият репортите :/
Но и споко, до такива армий, в нашия сървър скоро няма да се стигне.
-
- Новобранец
аз съм капитан иииииии до тук , спрях , не мога да нападам , остава да съм готин фермер , което чисто и просто локира идеята на този етап , една фермерско развитие просто няма логика при условие че има доста изоставени замъци , седиш , гледаш и блееш
-
- Магистър
Аз като съм магистър какво да кажа тогава ? :ПALLIGATOR написа:аз съм капитан иииииии до тук , спрях , не мога да нападам , остава да съм готин фермер , което чисто и просто локира идеята на този етап , една фермерско развитие просто няма логика при условие че има доста изоставени замъци , седиш , гледаш и блееш
Почваш да трепеш Руини 2ро ниво .. като станеш магистър .. 3то ниво .. и така нататък..
Също така разкривай картата с колкото можеш повече проучватели , така ще разкриеш десетки рудници за грабене/превземане

-
- Новобранец
точно това правя , то и др не може и фермерство за момента , явна с бързането за титли не е на добре , може би защото играта е нова ................. и не ти завиждам за магистърската степен
))))))))))

-
- Магистър
Аз пък съм на мнение, че качването на ранкове е по добрия вариант като цяло .. понеже стана ли 5ти мога да тренирам герои !ALLIGATOR написа:точно това правя , то и др не може и фермерство за момента , явна с бързането за титли не е на добре , може би защото играта е нова ................. и не ти завиждам за магистърската степен))))))))))
А руини колкото искаш..
-
- Новобранец
може би си прав , още не съм стигнал до там , но на този етап е това положението , изучаване на науката , бой по разни руини и фермерство , за герой е все още далеко да се мисли

-
- Новобранец
Нищо лошо няма в ранговете по принцип, обаче те би трябвало да те стимулират още повече да нападаш и да развиваш армия нон-стоп, а става точно обратното - спираш да се развиваш, не виждам какъв е проблема да можеш да нападаш такива на 1-2 нива под тебе, навсякъде е така, тотално нелогично, мислих че нещо не съм доразбрал, но явно не е така...... Играя от 1 (една) седмица, за ПЪРВИ път, вече имам 2 града доста развити, около 2-3К армия, правя 1000 /час наука, на ден взимам над 300 000 рес и вместо да ми носи огромно предимство (както във всички подобни игри) - това ме довежда до спиране на играта....... ??????
Що за малоумие е това, да ме прощавате...................... ЖАЛКО за иначе много хубавата игра........
Що за малоумие е това, да ме прощавате...................... ЖАЛКО за иначе много хубавата игра........
-
- Новобранец
И за да продължа да имам какво да правя трябва да ИЗБИЯ всичко, заради което играх досега ?? Не е нормално това........

-
- Магистър
играта започва на 5зв
така че който не може да стигне 5зв...да не си губи времето
-
- Оръженосец
didko1970 написа:играта започва на 5зв