Проблем с куест

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Doki1980
Оръженосец

Проблем с куест

#1 Мнение от Doki1980 »

Значи, случи ми се следното..... даде ми куест /изменение на архитектурата в столицата/ , смених я , а не ми го отчита ......
didko1970
Магистър

Re: Проблем с куест

#2 Мнение от didko1970 »

нищо не си сменил...или само в съня си си сменил
смени я и тогава пиши тука
Doki1980
Оръженосец

#3 Мнение от Doki1980 »

.... ОК бре Дидко... споко бре адаш..... кажи ми как се сменя....
Doki1980
Оръженосец

#4 Мнение от Doki1980 »

....прав си... не съм я сменил. Ако някой друг се чуди... АРХИТЕКТУРАТА са сменя , като влезеш в града и до бутончетоподреди града е смяна на архитектурата...... Казвам го , защото някой тъпунгер/като мене/, може да си помисли,че ако си подреди града ще му се смени архитектурата!!! :oops:
Thedrop
Оръженосец

#5 Мнение от Thedrop »

Не си тъпунгер пич (поне не заради тази причина тук :D), това се нарича семантична грешка при превода или при самото създаване на куеста. Архитектурна промяна на един град (никъде в куеста не е изрично споменато, че трябва да се промени архитектурата на главната сграда!!!) означава не само да се промени фасадата (визуалната част на една сграда), но много често осмисляне разположението на сградите с цел оптимизация на качеството на живот или даване на възможност за разширяване. Следователно ти си бил прав да си мислиш така.
Не се коси, целият превод на играта е такъв калпав. Просто са пуснали текстовете през някоя безплатна онлайн преводачка (от руски на български) и сега четеш глупости.
Колето на живота се върти ли върти. Един ден си на върха, друг ден долу в прахта, важното е да не попаднеш между спиците ;)
Sp1ro
Капитан

#6 Мнение от Sp1ro »

Във връзка с този куест, променил съм архитектурата, куеста не ми е зададен или да се е появил под каквато и да е форма, означава ли че няма и да ми излезе изобщо?
didko1970
Магистър

#7 Мнение от didko1970 »

ще излезе-просто не си стигнал този етап и си подранил
което не е грешно де,даже напротив
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”