прекалено бързо се трият профилите!

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
zhivko1985
Новобранец

прекалено бързо се трият профилите!

#1 Мнение от zhivko1985 »

Нима играта е правена само за деца много свободно време?Ами ако ме пратя в командировка за 2 седмици?Как така ще ми изтрият профила?Трябва ли от рано да се ориентирам към друга игра?

Сигурен съм,че не съм единственият,който го интересуват тези въпроси!!!
vladi3bg
Новобранец

Re: прекалено бързо се трият профилите!

#2 Мнение от vladi3bg »

Живко, играта я играят сигурно 80% над 20 годишни до 50 :)

А такъв вид запитване направо пиши на администрацията в играта :)
zhivko1985
Новобранец

#3 Мнение от zhivko1985 »

ОК нов съм :)
видях ,че е измислен вариант-срещу заплащане,ала съществува вариант :)
Аватар
nodray
Магистър

#4 Мнение от nodray »

zhivko1985 написа:Нима играта е правена само за деца много свободно време?Ами ако ме пратя в командировка за 2 седмици?Как така ще ми изтрият профила?Трябва ли от рано да се ориентирам към друга игра?

Децата не играят игри в които премиума на месец е 17 лв с смс :D Това за децата, а за триенето, просто стани премиум и няма да ти се изтрие акаунта толкова бързо. Също така ако имаш смартфон с андроид от висок клас, си изтегли puffin browser с него ще можеш да играеш играта без да ти иска flash player, по тоя начин ще можеш да влизаш дори и да си в командировка и няма да ти бъде изтрит акаунта. Поздрави.
أنا أحب موني

نوضري
Fortitude
Оръженосец

#5 Мнение от Fortitude »

Дам последния е прав просто стани премиум... Защото е по добре по бързо да ги махат тези ,които не играят ,защото аз добавя 1 за свой ученик и той не играе .... Това е доста глупаво...
Аватар
Denity1
Магистър

#6 Мнение от Denity1 »

nodray написа:
zhivko1985 написа:Нима играта е правена само за деца много свободно време?Ами ако ме пратя в командировка за 2 седмици?Как така ще ми изтрият профила?Трябва ли от рано да се ориентирам към друга игра?

Децата не играят игри в които премиума на месец е 17 лв с смс :D Това за децата, а за триенето, просто стани премиум и няма да ти се изтрие акаунта толкова бързо. Също така ако имаш смартфон с андроид от висок клас, си изтегли puffin browser с него ще можеш да играеш играта без да ти иска flash player, по тоя начин ще можеш да влизаш дори и да си в командировка и няма да ти бъде изтрит акаунта. Поздрави.
Кой каза, че деца не играят игри... та аз съм едва на 14 а играя вече от 1 година тази игра :)
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”