Нима играта е правена само за деца много свободно време?Ами ако ме пратя в командировка за 2 седмици?Как така ще ми изтрият профила?Трябва ли от рано да се ориентирам към друга игра?
Сигурен съм,че не съм единственият,който го интересуват тези въпроси!!!
прекалено бързо се трият профилите!
-
- Новобранец
-
- Новобранец
Re: прекалено бързо се трият профилите!
Живко, играта я играят сигурно 80% над 20 годишни до 50 
А такъв вид запитване направо пиши на администрацията в играта

А такъв вид запитване направо пиши на администрацията в играта

-
- Новобранец
ОК нов съм 
видях ,че е измислен вариант-срещу заплащане,ала съществува вариант

видях ,че е измислен вариант-срещу заплащане,ала съществува вариант

- nodray
- Магистър
Децата не играят игри в които премиума на месец е 17 лв с смсzhivko1985 написа:Нима играта е правена само за деца много свободно време?Ами ако ме пратя в командировка за 2 седмици?Как така ще ми изтрият профила?Трябва ли от рано да се ориентирам към друга игра?
Сигурен съм,че не съм единственият,който го интересуват тези въпроси!!!

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
Дам последния е прав просто стани премиум... Защото е по добре по бързо да ги махат тези ,които не играят ,защото аз добавя 1 за свой ученик и той не играе .... Това е доста глупаво...
- Denity1
- Магистър
Кой каза, че деца не играят игри... та аз съм едва на 14 а играя вече от 1 година тази играnodray написа:Децата не играят игри в които премиума на месец е 17 лв с смсzhivko1985 написа:Нима играта е правена само за деца много свободно време?Ами ако ме пратя в командировка за 2 седмици?Как така ще ми изтрият профила?Трябва ли от рано да се ориентирам към друга игра?
Сигурен съм,че не съм единственият,който го интересуват тези въпроси!!!Това за децата, а за триенето, просто стани премиум и няма да ти се изтрие акаунта толкова бързо. Също така ако имаш смартфон с андроид от висок клас, си изтегли puffin browser с него ще можеш да играеш играта без да ти иска flash player, по тоя начин ще можеш да влизаш дори и да си в командировка и няма да ти бъде изтрит акаунта. Поздрави.