Искам да попитам ако имам даден брой войници и реша да проуча ъпгрейда им, в крайна сметка ще ми се появи ли някъде бутонче да ги ъпгрейдна всичките наведнъж срещу определен ресурс или е друг механизма? Също така длъжен ли съм да ъпгрейдна всички и след проучване примерно на 2ро ниво носачи мога ли да правя все още такива от 1во ниво?
Извинявам се ако е тъп въпроса но искам да разбера предварително, за да знам дали да ъпгрейдвам или не.
Ъпгрейд на войската
- Blasphemer
- Оръженосец
- Обратна връзка:
Ъпгрейд на войската
What do you mean I'm not kind?! ... Just not your kind! 

-
- Капитан
Re: Ъпгрейд на войската
Blasphemer написа:Искам да попитам ако имам даден брой войници и реша да проуча ъпгрейда им, в крайна сметка ще ми се появи ли някъде бутонче да ги ъпгрейдна всичките наведнъж срещу определен ресурс или е друг механизма? Също така длъжен ли съм да ъпгрейдна всички и след проучване примерно на 2ро ниво носачи мога ли да правя все още такива от 1во ниво?
Извинявам се ако е тъп въпроса но искам да разбера предварително, за да знам дали да ъпгрейдвам или не.
1-след изучаване на ъпгрейда науката свети в зелено и като цъкнеш на нея се отваря прозорче където можеш да видиш какво ти иска за самия ъпгрейд и да ъпгрейднеш дадения вид войска на един път;
2-ъпгреидваш ги когато поискаш,не си длъжен веднага;
3-през това време можеш да си произвеждаш такива от 1-во ниво колкото искаш,но по добре е първо да изучиш науките до 3-то ниво и след това да правиш армия(ще ти иска много ресурс на един път за ъпгрейда);
- Blasphemer
- Оръженосец
- Обратна връзка:
Re: Ъпгрейд на войската
Разбрано. Благодаря за бързия отговор!
What do you mean I'm not kind?! ... Just not your kind!