изтегляне на пари

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
BARCELINO
Новобранец

изтегляне на пари

#1 Мнение от BARCELINO »

добре е играта но имам едно такова питане , защо след като натисна финансова сметка не ми излиза опция изтегляне на средства както е описано в енциклопедията а ме праща направо при касиера да правя депозит . Благодаря предварително и приятна игра
didko1970
Магистър

Re: изтегляне на пари

#2 Мнение от didko1970 »

има няколко менюта над тези за внасяне...второто е изтегляне на средства
deephouse
Новобранец

#3 Мнение от deephouse »

Въпроса ми не е по темата, но да питам ако нямаш намерения да влагаш пари в играта не можеш да си изпълниш всички куестове и изпълняването им се проваля .. ?
Аватар
Blasphemer
Оръженосец
Обратна връзка:

#4 Мнение от Blasphemer »

Ами ако не можеш/не искаш да налееш пари, няма да вземеш онзи хубав предмет от "150"-куеста и това е общо взето.
What do you mean I'm not kind?! ... Just not your kind! ;)
deephouse
Новобранец

#5 Мнение от deephouse »

С една дума ако не влагам пари няма голям смисъл да я играя ?
Thedrop
Оръженосец

#6 Мнение от Thedrop »

deephouse написа:С една дума ако не влагам пари няма голям смисъл да я играя ?
Зависи какъв смисъл търсиш да намериш. Дори да не влагаш никакви пари, пак може да ти е много приятно докато цъкаш особено ако обичаш такива игри, плюс това тази игра е доста "stress free" (поне за мен).
Колето на живота се върти ли върти. Един ден си на върха, друг ден долу в прахта, важното е да не попаднеш между спиците ;)
Аватар
Blasphemer
Оръженосец
Обратна връзка:

#7 Мнение от Blasphemer »

Напълно съгласен съм с Thedrop. Никой не те кара да плащаш. Играта и безплатно да я играеш е супер и е интересна. На всичкото отгоре за тия всичките перлени бонуси и буустове можеш сам да събереш перлите. Общо взето само отначало дето те зарибяват да налееш някой лев иначе като цяло не виждам да има някакво голямо предимство да си абонат освен това с тегленето на пари.
Thedrop
Оръженосец

#8 Мнение от Thedrop »

Blasphemer написа: не виждам да има някакво голямо предимство да си абонат освен това с тегленето на пари.
Не се обърквай тук, защото като прегледах "Сандъче" - то забелязах, че истинските бонуси са във втория и третия таб на менюто. Тези бонуси ти дават реалното игрово предимство пред другите играчи.
Колето на живота се върти ли върти. Един ден си на върха, друг ден долу в прахта, важното е да не попаднеш между спиците ;)
Аватар
Blasphemer
Оръженосец
Обратна връзка:

#9 Мнение от Blasphemer »

Тези всичките въпросните бонуси и буустове не можеш да ги активираш ако не си абонат така ли? Които викаш ти във втория и третия таб
D3Hky
Магистър

#10 Мнение от D3Hky »

Втория и третия таб го имат всички играчи и може да си го ползват без значение дали си плащат таксата на месец или играят безплатно.
Аватар
Blasphemer
Оръженосец
Обратна връзка:

#11 Мнение от Blasphemer »

Да, незнам защо колегата ме поправи че съм се объркал затова питах :)
Thedrop
Оръженосец

#12 Мнение от Thedrop »

Имах предвид че абонаментът далеч не е единственото нещо което ти дърпа перлички
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”