Здравейте,
в играта пише че наемниците преодоляват укрепления и някъде прочетох , че трябва да пратиш първо тях и след това армията. Може ли някой по-вещ да разясни как точно работи това с прост пример.
Благодаря предварително
Наемници
- Perco
- Капитан
Re: Наемници
Двете неща са несъвместими - преодоляването на укрепленията значи че наемниците няма да ти умират в тях т.е. ако пуснеш само наемници към град с укрепления в който няма кула и армия няма да имаш жертви от укреплението обаче ако пуснеш наемници заедно с друга армия в укрепленията ще мрът само от другите юнити без наемниците.defilercb написа:Здравейте,
в играта пише че наемниците преодоляват укрепления и някъде прочетох , че трябва да пратиш първо тях и след това армията. Може ли някой по-вещ да разясни как точно работи това с прост пример.
Благодаря предварително
Това да пратиш първо наемниците се отнася за случай когото прецениш че искаш да си намалиш загубите от другите единици - пращаш първо наемниците (като ги жертваш - демек от тях нищо няма да се върне

Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
-
- Новобранец
Благодаря,
ако съм те разбрал правилно , на втората вълна укрепленията пак ще ми бият войската ?
ако съм те разбрал правилно , на втората вълна укрепленията пак ще ми бият войската ?
-
- Оръженосец
Затова просто задай на наемниците да бият укрепленията и кулите. После пускаш основната си войска след тях и нямаш тези грижи. Това е смисълът на наемниците, освен идеята да отслабят войските на противника.
- Perco
- Капитан
Нещо малко си се пообъркал - укрепленията и кулите се правят вътре в града а там не може да буташ нищо - разрушават се само сградите в селищата.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
-
- Магистър
Айде да не е точно така.. в рудника какво ги правиш ?Perco написа:Нещо малко си се пообъркал - укрепленията и кулите се правят вътре в града а там не може да буташ нищо - разрушават се само сградите в селищата.
-
- Оръженосец
Много е прав nedope4en, но трябва да се има едно на ум - в подземията -50% атака за наемниците, така че по-добре пращай само ако няма армия. От друга страна, ако някой е решил да прави само укрепления в рудника си много бързо ще съжали като го минеш с наемниците.nedope4en написа:Айде да не е точно така.. в рудника какво ги правиш ?
Колето на живота се върти ли върти. Един ден си на върха, друг ден долу в прахта, важното е да не попаднеш между спиците