Герои

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
D3Hky
Магистър

Герои

#1 Мнение от D3Hky »

Има ли разлика на героите в един и същ клас м/у мъжкия и женския или просто това е за различна визия?
didko1970
Магистър

Re: Герои

#2 Мнение от didko1970 »

качествата са еднакви- просто са момче/момиче
D3Hky
Магистър

#3 Мнение от D3Hky »

Ахам и аз така предположих. :) Аз днеска успях да отворя в енциклопедията и да разгледам героите и да си харесам евентуално какъв ще ми бъде бъдещия. Предполагам повечето са играли Heroes 3 и тука героите малко наподобяват. Ако може, който желае да си каже мнението за героите, кой му харесва, кой не, предимства и там всичко относно тях. Има доста интересни герой, както и доста празни. Нека обсъждането започне. :))
Аватар
djedai
Капитан

#4 Мнение от djedai »

D3Hky написа:Ако може, който желае да си каже мнението за героите, кой му харесва, кой не, предимства и там всичко относно тях.
То не много хора биха ти дали откровен съвет, има една група хора които много ги е страх някой да не им ''подпали чергата'', и гледат много много съвети да не дават, или поне не дават съществени съвети.
Мене ако питаш за първи герой си вземи Наставник, а за втори си вземи Паладин.
lazo
Магистър

#5 Мнение от lazo »

D3Hky написа:Ахам и аз така предположих. :) Аз днеска успях да отворя в енциклопедията и да разгледам героите и да си харесам евентуално какъв ще ми бъде бъдещия. Предполагам повечето са играли Heroes 3 и тука героите малко наподобяват. Ако може, който желае да си каже мнението за героите, кой му харесва, кой не, предимства и там всичко относно тях. Има доста интересни герой, както и доста празни. Нека обсъждането започне. :))
Всичките герои са добри, като всеки герой е ориентиран към подобряването на определено нещо. Един ти увеличава защитата в битка, друг атаката, трети ти подобрява проучвателите, четвърти ти дава бонуси при правенето на армия, пети ти подобрява защитните установки и други. Въпроса е преди да си избереш какъв герой искаш да помислиш като станеш 5то ниво каква ще ти е стратегията за игра от тук нататък, да правиш по-бързо армия, да си увеличиш защитата, да си увеличиш атаката на армията в битка... Предполагам че е труден избора, защото ще ти се иска да имаш всичко наведнъж, но поне засега трябва да си избереш едно нещо :) Има някои герои, като Диверсанта например, които са неподходящи за първи герой, той е ориентиран предимно за атаки срещу други играчи, а като си млад сюзерен трудно ще мислиш да нападаш други такива :) по скоро ще трябва да оцеляваш.
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / :D
D3Hky
Магистър

#6 Мнение от D3Hky »

Отдавна си избрах първи герой и той е разузнавач. Не знам дали избора ми беше добър, но ще се разбере в последствие. Не ми се ще да го махам, че вече е 4-то ниво. Каквото стане. :))
lazo
Магистър

#7 Мнение от lazo »

Разузнавача е много добър герой, дава бонуси на проучватели, намиране на предмети от руини, шпионаж, наблюдение. Те са доста важни неща от играта, но в пълната му сила можеш да го използваш когато имаш голяма армия и всяваш страх в съседите, тогава този герой е още по-ценен. Затова мисля, че не е най-подходящия избор за първи герой, защото като нов Сюзерен имаш сравнително малка армия спрямо другите Сюзерени покрай теб и нямаш за цел да ги разбиваш и да им дебнеш армията, нито пък да намираш първи руините, защото все още са ти доста трудни за биене понеже ти е малко армията. Затова първоначално е хубаво да се започне с герой, който по някакъв начин да ти усили силата на армията и когато вече имаш голяма армия и можеш да представляваш опасност за съседите, и се оглеждаш от къде да направиш фракция, тогава този герой върши доста по-добра работа :) Това си е лично мое мнение, никога не съм играл с него ;)
D3Hky
Магистър

#8 Мнение от D3Hky »

Дам така е, затова ще се надявам след 12-то ниво навиците да са на добър герой. :))
Previous
Магистър

#9 Мнение от Previous »

12то ниво е доооста далече :) Докато го стигнеш, ще ти се изчака чакането
D3Hky
Магистър

#10 Мнение от D3Hky »

Какво да направя?? Да сменям героя или да се наливам с колби с опит?
IIIuIIIMaH
Капитан

Re: Герои-Завещание на чудовищата

#11 Мнение от IIIuIIIMaH »

Имам 2 въпроса:
1. Какъв е обхвата на действие? Тоест от какво разстояние ще получава замъка с героя изоставеният ресурс от руините?
От цялата карта или от.... Вие кажете какъв е обхвата.
2. Как се разпределя ресурса? Ако сме на дадена единица площ 5 играча с такива герои пропорционално на нивата на всеки ли ще се дели ресурса или според близостта или .... чакам отговор.

мерси на тези, които отоговорят
lazo
Магистър

#12 Мнение от lazo »

1. Само от кралството в което в момента се намира героя
2. Нямам идея как се делят, правете си с комшиите 5 героя и пробвайте :)
Sp1ro
Капитан

Re: Герои-Завещание на чудовищата

#13 Мнение от Sp1ro »

IIIuIIIMaH написа:Имам 2 въпроса:
1. Какъв е обхвата на действие? Тоест от какво разстояние ще получава замъка с героя изоставеният ресурс от руините?
От цялата карта или от.... Вие кажете какъв е обхвата.
2. Как се разпределя ресурса? Ако сме на дадена единица площ 5 играча с такива герои пропорционално на нивата на всеки ли ще се дели ресурса или според близостта или .... чакам отговор.

мерси на тези, които отоговорят
2. Според мен като пише какъв ти е процента на ресурсите, които получаваш, няма смисъл от този въпрос... не трябва да се делят.
IIIuIIIMaH
Капитан

#14 Мнение от IIIuIIIMaH »

Има смисъл и то голям, но за съжаление от коментари траян не може да го види и отговори. Защото ако сме 5 човека как ще получим всичките по 100 % като руината е само 1 . Ами ако сме с различни проценти? Ами ако се дели на всичките хора в сървъра руините, които умират, а отговори де като няма смисъл?
Аватар
ramidora
Магистър

#15 Мнение от ramidora »

IIIuIIIMaH написа: Защото ако сме 5 човека как ще получим всичките по 100 % като руината е само 1 . Ами ако сме с различни проценти? Ами ако се дели на всичките хора в сървъра руините, които умират, а отговори де като няма смисъл?
Aко с въпроса си визирате героя - Заклинател и неговия навик
За да получите ресурси от изоставена руина, трябва да бъдат изпълнени няколко условия:
Героя да се намира в едно кралство с изоставената руина.
Героя да се намира във владението в момента, когато руината умира (сама)
Много ми е трудно да си представя... в едно кралство 5 играча с герой заклинател по едно и също време и то точно в момент в който руина умира
Нищо не пречи да експериментирате и да споделите резултата и на мен ми е интересно какво ще се получи
IIIuIIIMaH написа:Има смисъл и то голям, но за съжаление от коментари траян не може да го види и отговори.
Разбирам Ви . Но, по принцип за въпроси към Администрацията има създаден отделен раздел.
Раздела "Задай въпрос" е за въпроси на, които отговарят и изказват мнение други играчи.
Съжалявам и се извинявам ако смятате, че сме оспамили темата Ви... просто по някога се опитваме да бъдем полезни :)

П.П. Под "едно кралство" трябва да се разбира, всички парцели от 1 до 63 на дадени координати
Примерно под "кралство 20-15 " се визират всички парцели от 20-15-1 до 20-15-63
Последно промяна от ramidora на 03 Фев 2013, 12:38, променено общо 1 път.
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
IIIuIIIMaH
Капитан

#16 Мнение от IIIuIIIMaH »

интересното е, че на въпрос някой отговаря без да знае отговора и казва "няма смисъл въпроса" :)
иначе затова сме тука да коментираме.
Мерси за предложението ще ги питам админите.
Sp1ro
Капитан

#17 Мнение от Sp1ro »

IIIuIIIMaH написа:интересното е, че на въпрос някой отговаря без да знае отговора и казва "няма смисъл въпроса" :)
иначе затова сме тука да коментираме.
Мерси за предложението ще ги питам админите.
Добре с удоволствие ще изчакам да видя отговора на админите и дали Ви удовлетворява ;)
IIIuIIIMaH
Капитан

#18 Мнение от IIIuIIIMaH »

2.Наскоро прехвърлих този въпрос към тестерите и очаквам отговора. Но, по принцип, това е маловероятно: да се съберат в едно и същото кралство много играчи с еднакво заклинание.

Това е отговорът. Все пак не се знае отговорът :)
Иначе като гледам как много народ наема наставника и лекарският герой напълно възможно е да има няколко играча с еднакви герои.
Аватар
ramidora
Магистър

#19 Мнение от ramidora »

IIIuIIIMaH написа: Иначе като гледам как много народ наема наставника и лекарският герой напълно възможно е да има няколко играча с еднакви герои.
По принцип в нашия сървър е възможно да се случи, предвид броя активно играещи в съотношение към броя кралства на картата
Но по принцип е малко вероятно, героите на "ен" брой играчи, да бъдат по едно и също време в едно и също кралство (едновременно и да не са в поход) и точно в този момент да умре руина
IIIuIIIMaH написа: При заклинанието Изпрати чудовища действието е срещу владение. Мога ли обаче да си ги пращам срещу себе си?
Не, не можете
Това заклинание може да бъде отправено само срещу " Цел : Вражеско владение "
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Antytrust
Оръженосец

#20 Мнение от Antytrust »

IIIuIIIMaH написа: При заклинанието Изпрати чудовища действието е срещу владение. Мога ли обаче да си ги пращам срещу себе си?
Не, не можете
Това заклинание може да бъде отправено само срещу " Цел : Вражеско владение "[/quote]

Това не е вярно. Аз лично съм си пращал руина да ме атакува. Ограничението е обаче, че може да се прати руина от по-ниско или равно на звездите на целта. Тоест човек може да си прати само 5-ца руина. При 6-ци можете да пратите една 6-ца да атакува друга и през това време да ударите атакуващия, след което да се довърши защитника.
Едно пояснение - НЕ съм тествал дали мога да си пратя агресивна руина все още :)
Аватар
ramidora
Магистър

#21 Мнение от ramidora »

Antytrust написа:
ramidora написа: Не, не можете
Това заклинание може да бъде отправено само срещу " Цел : Вражеско владение "
Това не е вярно. Аз лично съм си пращал руина да ме атакува.
Antytrust, aко това е вярно, трябва да бъде докладвано за бъг в играта
Antytrust
Оръженосец

#22 Мнение от Antytrust »

Това не е вярно. Аз лично съм си пращал руина да ме атакува.
Antytrust, aко това е вярно, трябва да бъде докладвано за бъг в играта
Сигурна ли си че е бъг ? За руината не е ли вражеско владение което и да е друго владение на картата, включително на този, които прави заклинанието ?
Аватар
ramidora
Магистър

#23 Мнение от ramidora »

Antytrust написа: Сигурна ли си че е бъг ? За руината не е ли вражеско владение което и да е друго владение на картата, включително на този, които прави заклинанието ?
Ние обсъждахме герой : Заклинател
неговия навик : Заклинание Изпрати чудовища

Това заклинание е с цел : Вражеско владение
И не може да бъде отправяно срещу собствено владение
Вие отправяте заклинанието, Вашите владения не са вражески
Моля, обърнете внимание, че в информацията на всяко заклинание има определени параметри, сред които и " Цел на отправянето"
Ако, действително сте отправили това заклинание към собствено владение ... Да, това би означавало , че е бъг в играта и би следвало да бъде докладван
60Goblins
Новобранец

#24 Мнение от 60Goblins »

некроманта има навик който превръща процент от убитите собствени войски в наемници, това как се определя в загинали жизнени точки или в загинали бройки юнити

благодаря
Galaba
Новобранец

#25 Мнение от Galaba »

аз сам нов и ако можете да ми кажете как да си зема герои трябва да науча ннякоя наука или?гледам и немога да го намеря :shock: :shock: :) ?
lazo
Магистър

#26 Мнение от lazo »

Щом си нов първо стани сюзерен :) до тогава ще си попрочел тук там някои неща и ще си наясно :)
IIIuIIIMaH
Капитан

#27 Мнение от IIIuIIIMaH »

Траян каза, че не може наистаина заклинателят да си праща сам по себе си руините. Ако го правиш значи е бъг. Възползвай се от него докато го има да понатрупаш опит.
Trayan
Маршал

#28 Мнение от Trayan »

IIIuIIIMaH написа:Траян каза, че не може наистаина заклинателят да си праща сам по себе си руините. Ако го правиш значи е бъг. Възползвай се от него докато го има да понатрупаш опит.
Има награда от куеста, която позволява да се изпратят чудовища към която и да е цел, включително и сам по себе си. Няма бъг със заклинателя.
IIIuIIIMaH
Капитан

#29 Мнение от IIIuIIIMaH »

благодарим за уточнението беше важно!
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”