Построяване на нов град

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Liverpool18
Новобранец

Построяване на нов град

#1 Мнение от Liverpool18 »

За да построя нов град,трябва ли да се съобразявам с това каква раса съм? За да не бъда обявен за "отстъпник"?Или "отстъпник" за обявява само при нападение?
Във 1 клан само играчи от 1 раса ли могат да членуват или е възможно и от 4те раси да са в 1 клан? :?:
Trayan
Маршал

Re: Построяване на нов град

#2 Мнение от Trayan »

"Отсъпник" - само при нападение.

В клана и в съюза могут да участват играчи от всички раси.
Liverpool18
Новобранец

#3 Мнение от Liverpool18 »

Благодаря за бързия и ясен отговор
freeman
Оръженосец

#4 Мнение от freeman »

Като стана дума, какво ще рече "Отстъпник"? Опитах да намеря някакво инфо, но очевидно не съм гледал, където трябва...
Liverpool18
Новобранец

#5 Мнение от Liverpool18 »

Енциклопедия---->Бойни мисии ----> Фракции -----> Отстъпник

С две думи играч атакуващ други играчи от собствената си раса
freeman
Оръженосец

#6 Мнение от freeman »

Тенкс :)
Tpakuc
Новобранец

#7 Мнение от Tpakuc »

Искам да попитам мога ли да построя нов град чието максимално ниво да е 5 или максималното ниво на новия град е 4? Въпроса ми идва оттам че намирам полета годни за строене само на град с максимално ниво 4, а един приятел ми каза да търся с ниво 5.
nedope4en
Магистър

#8 Мнение от nedope4en »

Tpakuc написа:Искам да попитам мога ли да построя нов град чието максимално ниво да е 5 или максималното ниво на новия град е 4? Въпроса ми идва оттам че намирам полета годни за строене само на град с максимално ниво 4, а един приятел ми каза да търся с ниво 5.
Има си и полета за 5то ниво, просто по трудно се намират ;)
Tpakuc
Новобранец

#9 Мнение от Tpakuc »

Благодаря
freeman
Оръженосец

#10 Мнение от freeman »

Създателят на темата е попитал, но не видях някой да му е отговорил: мога ли да построя нов град на терен на друга раса? И ако мога, това какъв град ще бъде - на моята раса или на чуждата? Примерно, аз съм Рицар, а искам да строя в Демонски територии.
Trayan
Маршал

#11 Мнение от Trayan »

freeman написа:Създателят на темата е попитал, но не видях някой да му е отговорил: мога ли да построя нов град на терен на друга раса? И ако мога, това какъв град ще бъде - на моята раса или на чуждата? Примерно, аз съм Рицар, а искам да строя в Демонски територии.
Можете да строите града на този терен, на който си искате. На терена на друга раса няма да имате бонус +25% към защита, но ще имате бонус за добив на определен ресурс.
Въобще това е един стар спор между играчите в различни сървъри: дали е изгодно да строите град на чужд терен или не. Всеки преценява сам, но от правилата не е забранено и не дава никакъв дисбонус.
Previous
Магистър

#12 Мнение от Previous »

Има си и плюсове и минуси на всеки терен, ако искаш да правиш град за наука, ти трябва поле с много позиции, нищо повече, в него не държиш ресурси нито войска, и никой не би го атакувал, защото няма какво да се граби. И ако искаш такъв град наблизо, и единственото добро поле е пустиня или нещо не от родната ти земя, строй там! Това е само 1 от примерите.
london
Новобранец

#13 Мнение от london »

А какво става ако те нападнати ти загинеш? :?:
Trayan
Маршал

#14 Мнение от Trayan »

london написа:А какво става ако те нападнати ти загинеш? :?:
Ако някой нападне вашия град, започва битка между вашите войски и войските на атакуващия.
Ако печели противникът - в зависимост от целта на мисията му той ограбва половина от вашите ресурси, пленява част от населението, или разрушава сгради във вашите селища.
Градовете не могат да се превземат.
Информация за това в Енциклопедията:
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Attack
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Combat
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”