ТЪРГОВЕЦ
-
- Новобранец
Re: ТЪРГОВЕЦ
Поръчваш го от търговската гилдия 

-
- Маршал
Влезте в търговската гилдия (кликнете върху сградата, в отворилото се меню изберете "Влез") и натиснете бутона "Поръчай".
-
- Оръженосец
izvinqvam se za latinicataTrayan написа:Влезте в търговската гилдия (кликнете върху сградата, в отворилото се меню изберете "Влез") и натиснете бутона "Поръчай".
na men tyrgovskata gildiq mi e 1-vi lvl i imam 1 targovec zashto ne moga da si pory4am drugi ?
-
- Магистър
първо ниво=1 търговец
ако искаш още правиш втора къща или второ ниво
ако искаш още правиш втора къща или второ ниво
-
- Новобранец
"За да купувате на пазара, трябва да построите Търговската гилдия и да подготвите поне един търговец. Куестът ще се изпълни, когато камъкът бъде купен във владението на друг играч. "...
Този куест нещо не мога да го разгадая. Как по-точно да купя камък във владение на друг играч (имам подготвен търговец)?
Този куест нещо не мога да го разгадая. Как по-точно да купя камък във владение на друг играч (имам подготвен търговец)?
-
- Оръженосец
Малко е трудно, трябва постоянно да следите пазара или да помолите някой приятел да ви продаде3phone написа:"За да купувате на пазара, трябва да построите Търговската гилдия и да подготвите поне един търговец. Куестът ще се изпълни, когато камъкът бъде купен във владението на друг играч. "...
-
- Магистър
Никъде не можах да намеря каква е товароносимостта на един търговец - по колко и от какви ресурси може да носи и има ли значение расата?
-
- Маршал
Един търговец пренася до 3000 броя на който и да е ресурс.Illidan написа:Никъде не можах да намеря каква е товароносимостта на един търговец - по колко и от какви ресурси може да носи и има ли значение расата?
Това може да се види в прозореца на мисията "Пренасяне на ресурси".
Капацитетът на търговеца не зависи от расата му.
-
- Магистър
Много благодаря за бързия и точен отговор!
-
- Новобранец
Някой може ли да ми помогне от 1 седмица чакам и гледам за камък и нищо

-
- Магистър
Говори със съседите си, да си направите услугата за задачата, аз така направих, камъка е кът в началото, дървото е бол заради основната ти сграда.