Руини..
-
- Оръженосец
Руини..
Здравейте.Имам 2 въпроса.... 1вият е че имам спомен че бях чел някъде как се бият руини от всички левели... не го намирам в енциклопедията някой ако може да ми даде линк плс.... и вторият ми въпрос е относно съвместна атака със съюзник.. и това съм чел... интересува ме кой започва атаката... кога се присъединява втория... кое къде се цъка така да се изразя и по кое време.. т.е. изчислва ли се по някакъв начин тайминг.... благодаря 

- nodray
- Магистър
Re: Руини..
Мисля, че говориш за това:DUNDY написа:Здравейте.Имам 2 въпроса.... 1вият е че имам спомен че бях чел някъде как се бият руини от всички левели... не го намирам в енциклопедията някой ако може да ми даде линк плс.... и вторият ми въпрос е относно съвместна атака със съюзник.. и това съм чел... интересува ме кой започва атаката... кога се присъединява втория... кое къде се цъка така да се изразя и по кое време.. т.е. изчислва ли се по някакъв начин тайминг.... благодаря
http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=111
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
Re: Руини..
Съвместната атака се организира от играча, който е по-далече (стига за повече време). "Цъка" се от организатора на атаката: "Покани за мисия" - "Съюзници" или "Съкланници", а от играча който се присъединява: "Присъедини се" - "Името на огранизатора" (това е в менюто за атаката)DUNDY написа:Здравейте.Имам 2 въпроса.... 1вият е че имам спомен че бях чел някъде как се бият руини от всички левели... не го намирам в енциклопедията някой ако може да ми даде линк плс.... и вторият ми въпрос е относно съвместна атака със съюзник.. и това съм чел... интересува ме кой започва атаката... кога се присъединява втория... кое къде се цъка така да се изразя и по кое време.. т.е. изчислва ли се по някакъв начин тайминг.... благодаря