Първи впечатления и забележки от играта

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
isjakvo
Новобранец

Първи впечатления и забележки от играта

#1 Мнение от isjakvo »

От доста време играя подобни игри, смятам, че имам доста опит и поглед над развитието на "жанра". След като тотално развалиха най-добрата онлайн стратегия - Травиан попаднах на тази игричка и съм много приятно изненадан от нея. Играя от около седмица, мисля че се справям не лошо за новак, но веднага ми се набиха в очи няколко неща:
(Ще ме извините, ако не са така, доста порових из форума и енциклопедията, но не видях решения)

1. Най-дразнещото и затормозяващо нещо - не виждам директни линкове към играчите, при отваряне на доклад или шпионаж НЕ можеш директно да препратиш атака, а трябва да затваряш, да цъкаш по картата като луд, общо-взето вместо с едно движение да направиш нещо (което е елементарно, има го във всички подобни игри) трябва да качиш 5 диоптъра от взиране и да ти се откачи ръката от цъкане......... :evil:

2. Профила на играчите - пак, при отваряне на писмо примерно, искам да видя къв е тоя аджеба дет ми пише, колко града има, къде са по картата, колко е силен, какво яде и пие, и други интимни подробности :) Но...... трябва да го изписвам със ситните буквички и пак не мога да получа пълна представа...... (М/у другото защо е толкова ситно всичко ? )

3. Картата също не е баш каквато е най-удобна (като на другите игри) - не можеш да я местиш с мишката или поне да цъкаш квадратче по квадратче, а и щеше да е по-лесно за търсене, ако координатите бяха само +/-

4. Перличките - там мисля че е ясно - доста по-скъпи са, отколкото да получиш екстри в другите игри, ДОСТА. Не знам в течение на времето колко може да събереш и дали се избиват част от парите, но като за начало са МНОГО скъпи, печалбата на фирмата без съмнение ще е в пъти по-голяма, ако ги намалят с 50% примерно, така много повече играчи ще си купят, а и поне половината, които харесват играта няма да минат на друга.

Това е на първо "четене" визията ми за играта, като цяло мога да кажа, че ако се пипнат тия дребни неща (за перлите вече вие ще си решите, разбира се, но линковете са проблем Н:1) играта е супер.

П.П. "Критиката" ми е съвсем добронамерена, градивна и напълно безплатна на този етап ;)

Поздрави на екипа
Публикувай отговор

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”