Проблем след спечелване на аукцион!

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Myst
Новобранец

Проблем след спечелване на аукцион!

#1 Мнение от Myst »

Здравейте , определено не ми харесва това , че след като се спечели аукцион трябва да бъде заплатено всичкото злато от ЕДИН град .
Доста голямо неудобство .... Особено ако сумата на лот-а надвишава 500 хиляди .
Трябва да бъде променено това , тоест да можеш от всеки град да вкарваш по колкото си злато искаш , докато не въведеш колкото е лот-а . И съответно ако не искараш достатъчно , това което си вкарал в лот-а да бъде изгубено (естествено не трябва да се дава на отстрещната страна ... а просто изтрито).
Много ще улесни нещата .... и желанието ми да участвам в аукционите , че като трябва да съберем 400 хиледарки в един град и почва да ми се върти свет . Дори да имам голда разпръснат из градовете , ми трябват приблизително 10 часа да прехвърля 120 хиляди от един град до другия ..... от което не печели никой . Нито продавача , нито купувача .
didko1970
Магистър

Re: Проблем след спечелване на аукцион!

#2 Мнение от didko1970 »

Каква работа имаш на аукциона...за перли има SMS-и
Trayan
Маршал

#3 Мнение от Trayan »

didko1970 написа:Каква работа имаш на аукциона...за перли има SMS-и
Аукционът е един от начините да се купуват Черни Перли в играта.
В аукциона могат да участват и играчите, които не искат да вкарват пари в играта - ние предвиждаме такава възможност.
Myst
Новобранец

#4 Мнение от Myst »

А на тебе лошо ли ти се вижда да искараш 400 хиляди голд за 80 перли ?
didko1970
Магистър

#5 Мнение от didko1970 »

за това и казвам да си пускате СМС-и
какво всички почнахте с аукциона
има руини-трепи ги,и те дават перли
OhLaLa
Оръженосец

#6 Мнение от OhLaLa »

Защо толкова грубо бе дидко? Гледам ти и клана ви редовно печелите аукциони. Не ви харесва че и други искат да печелят ли?
Myst
Новобранец

#7 Мнение от Myst »

Още един проблем който забелязвам . Неможе да се участва в повече от един лот! Защо ? Т.к. бих искал поне да биднем на 3 по 150 хиляди , като ме аутбиднат поне единия може да ми остане ? Какъв е замисъла ? Няма проблеми след това ако не се изпълнят и 3те , да се получи месечен бан до аукциона . Въпреки ,че това е пак по проблема с прехвърлянето на парите . Още по описанието изглежда , че може да се внесе лот от всеки град , което е подвеждащо . Моля изяснете ми този въпрос .
Trayan
Маршал

#8 Мнение от Trayan »

Myst написа:Още един проблем който забелязвам . Неможе да се участва в повече от един лот! Защо ? Т.к. бих искал поне да биднем на 3 по 150 хиляди , като ме аутбиднат поне единия може да ми остане ? Какъв е замисъла ? Няма проблеми след това ако не се изпълнят и 3те , да се получи месечен бан до аукциона . Въпреки ,че това е пак по проблема с прехвърлянето на парите . Още по описанието изглежда , че може да се внесе лот от всеки град , което е подвеждащо . Моля изяснете ми този въпрос .
Бихте ли уточнили въпроса си?
Myst
Новобранец

#9 Мнение от Myst »

Нека се конкретизирам.
1ви въпрос : има ли шансове да се развие функционалността , така че да може да се внася лот-а на части от всеки град, докато се достигне пълната сума (тази сума която си предложил за да спечелиш аукциона).
2ри въпрос : защо неможе да се участва в повече от един аукцион . Тоест като бидна на един , не ми дава да наддавам за друг . Естествено дори ако не може да се развие фунционалността от 1ви въпрос , то пак би било полезно да може да се наддава за повече от 1 лот . Ако мога да наддам примерно на 3 аукциона и по някое време ме надцакат на 2 от тях , 3тия пак остава .
Също така на този принцип ще се вдигне стойността на перлите , т.к. най-вероятно да не кажа със сигурност , ще има хора които бидват само за да качат цената на аукциона , повишавайки шанса да си спечелят техния лот .
Trayan
Маршал

#10 Мнение от Trayan »

Myst написа:Нека се конкретизирам.
1ви въпрос : има ли шансове да се развие функционалността , така че да може да се внася лот-а на части от всеки град, докато се достигне пълната сума (тази сума която си предложил за да спечелиш аукциона).
2ри въпрос : защо неможе да се участва в повече от един аукцион . Тоест като бидна на един , не ми дава да наддавам за друг . Естествено дори ако не може да се развие фунционалността от 1ви въпрос , то пак би било полезно да може да се наддава за повече от 1 лот . Ако мога да наддам примерно на 3 аукциона и по някое време ме надцакат на 2 от тях , 3тия пак остава .
Също така на този принцип ще се вдигне стойността на перлите , т.к. най-вероятно да не кажа със сигурност , ще има хора които бидват само за да качат цената на аукциона , повишавайки шанса да си спечелят техния лот .
Извинете, в момента не мога да отговоря на тези въпроси.
Ще ги прехвърля на създателите на играта, и те ще вземат решение след известно време.
Във всеки случай, много ви благодарим за предложенията!
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#11 Мнение от LCFDIVINE »

didko1970 написа:за това и казвам да си пускате СМС-и
какво всички почнахте с аукциона
има руини-трепи ги,и те дават перли
:D
рядко нагъл тип...
Публикувай отговор