Дългоочаквана битка !

Теми в този раздел могат да създават само тези играчи, които публикуват своя разказ за събаряне на архируината
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
HALIPI
Новобранец

Дългоочаквана битка !

#1 Мнение от HALIPI »

От доста време играя тази игра и ден след ден се надявах да намеря архируината, но така и не я намирах. И вчера, както си играех играта пред очите ми се появи руина 7-мо ниво. Премигнах няколко пъти, разтърках си очите и пак погледнах, и се усмихнах, защото най-после я намерих след толкова години чакане. Веднага писах на старейшината на клана (spartak671) и го помолих да ми помогне с атаката срещу руината, и той се отзова веднага, за което съм му много благодарен. Помолих го да сметне атаката и пуснахме. И накрая всичко приключи успешно.

HALIPI

П.П. Опитах се да кача още снимки с описание, но не се получава.
Прикачени файлове
Полетях първо аз към архируината със безстрашния герой и носачи, които да носят тежкото злато и перли.След кратко време се присъедини и Спартак. След дългия път най-после стигнахме огромните портите на дяволските изчадия. Рамо до рамо двамата бойци.    <br />Седя и се усмихвам и все още не мога да повярвам, че ще се бия срещу тези чудовища.
Полетях първо аз към архируината със безстрашния герой и носачи, които да носят тежкото злато и перли.След кратко време се присъедини и Спартак. След дългия път най-после стигнахме огромните портите на дяволските изчадия. Рамо до рамо двамата бойци.
Седя и се усмихвам и все още не мога да повярвам, че ще се бия срещу тези чудовища.
След разглеждането на полетата, които проучвам се натъкнах на руината и след кратък диалог между мен и старейшината си разгледах съкровищницата, и потърсих няколко подходящи свитъка. Пуснах няколко заклинания заедно със свитъците на &quot;безстрашния герой&quot;.
След разглеждането на полетата, които проучвам се натъкнах на руината и след кратък диалог между мен и старейшината си разгледах съкровищницата, и потърсих няколко подходящи свитъка. Пуснах няколко заклинания заедно със свитъците на "безстрашния герой".
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

Re: Дългоочаквана битка !

#2 Мнение от darko428 »

Моля, разширете историята си и добавете още илюстрации.
Публикувай отговор

Обратно към “Разкази за великия подвиг - събаряне на архируината!”