Великия подвиг ;)

Теми в този раздел могат да създават само тези играчи, които публикуват своя разказ за събаряне на архируината
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
CAMOBAP
Новобранец

Великия подвиг ;)

#1 Мнение от CAMOBAP »

Живяла някога принцеса със буйни къдрави коси,
И всеки ден неуморно се биела с чудовищата зли.
Прекрасен замък имала тя.... на сред елфийските гори, НО
Пълни били те със страшни беди.
Всяка сутрин нашата принцеса, ставала в тъмни зори
И приемала вестоносците добри.
Дали са много пришълците или пък само на лагер са дошли?
Те носели вести лоши и добри....
Иииииии сега :) май малко съм надраснала възрастта на принцесите, па и "Събаряне на архируина" в наше време вече звучи смешно, то три армии вътре да има па ще ги минем с лекота :))))) та...
Събуждам се значи аз преди има няма някъде 3 месеца и като всяка уважаваща се е си Дама :))) си правя първото за деня кафе. Сядам, както си му е реда с кафето и първата цигара, да прегледам какво за бога за намерили тия мойте куците проучватели и колко много са измрели.
Гледам единица, двойка, двойка и изведнъж седмица.... реших разбира се, че аз нямам такъв късмет, отивам на 34-22 и пак гледам седмица.... преценявам набързо, че или телефона има някакъв боклук на дисплея или нещо очилата ми са дали фира.... тегля на бързо един шпионаж... верно седмица. За малко да ме хване адреналина :))))) ама не успя :)))) И така пиша на Любо: Виж какво намерих :))))) и той много ентусиазирано ми отказва да го водя :)))))) е... разбрахме се очевидно :)
Благодаря ви админи, че все пак я пуснахте при мен ;)
mohabbatman
Мениджър Тех. поддръжка

Re: Великия подвиг ;)

#2 Мнение от mohabbatman »

Поздравления, но разказът е прекалено кратък и се нуждае от усъвършенстване, както и скрийншоти на битката. За пример вижте разказите на играчи, които са получили награди.
Публикувай отговор

Обратно към “Разкази за великия подвиг - събаряне на архируината!”