Днес съм решил да ви разкажа за едно рядко срещано явление в играта, а именно архируина 7-ца.
Денят беше 14.08.2019 г. по нищо не се различаваше от дните прекарани в играта, досега ...

Търсиш си руини, биеш както можеш, ккавото не можеш ... търсиш помощ и така ден след ден. Но явно на този ден не ми е било писано да е така. По едно време гледам имам поща ... lorasg ми пише:
- Тук ли си? .. и се смее
Аз отговарям:
- Тук съм .. но си бачкам.
Минават няколко минути ... явно и тя не е пред компютъра постоянно. Все пак ходим на работа (поне повечето).

Мисля си, сигурно е намерила някой стоун и да отиваме да го ударим. Като види, че съм на линия ще пише. По едно време пише:
- Намерих 7-ца!
Пиша аз:
- Не може да бъде ... да не се майтапиш нещо?
Вземам телефона и звъня, че с писано става бавно и все чакаш да ти светне поща.
Докато звъня гледам тя ми я светва. Гледам и невярвам на очите си .. езеро съм виждал, а то виж какво излиза.

Почнахме да си говорим, смятаме колко армия трябва, магийки какви да се пуснат. Смятахме, смятахме ... добутахме я без жертви, не може да бъде.

До тук добре. Пуснахме и се почна чакането ... то толкова перли къде е виждал сиромах човек

Минаха няколко часа ... и гледам доклад в зелено, а работата е добре. Я да видя аз дали няма някой бонус покрай перлите (някое артефактче .. примерно), уви само свитък, при това не много интересен.
Така ... сега е време да Ви покажа картинка от битката, не че целия сървър вече не я знае, но все пак нали и аз трябва пак да и се порадвам, че не се знае дали ще ми се случи пак

Така, както се вижда тази беше от кофтите, с геройче, но пак да заповяда нещо подобно, няма да се разсърдя.

От толкова години съм в играта, но като този ден не ми се беше случвало ... играта да подари нещо такова.
Все пак това ми е първата архируина (да се надявам, че няма да ми е последна).
Пожелавам на всеки, който още не е унищожавал 7-ца, да му се случи! Преживяването си струва.

На всички останали късмет и приятна игра от мен.