Отказване от Външно владение

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
freeman
Оръженосец

Отказване от Външно владение

#1 Мнение от freeman »

Неволно се отказах от един рудник. Шпионирайки рудника сега, установявам, че сградите, които съм построил вътре са останали, в това число и защитните, както и мините, които съм застроил върху ресурсните петна. Мога ли да си го върна пак? Предполагам, че ще се наложи отново да го превзема... Въпросът е, какво ще се случи със сградите? Ще изчезнат ли? Ще мога ли отново да ги използвам или ще трябва да строя всичко наново?
kosssner
Капитан

Re: Отказване от Външно владение

#2 Мнение от kosssner »

freeman написа:Неволно се отказах от един рудник. Шпионирайки рудника сега, установявам, че сградите, които съм построил вътре са останали, в това число и защитните, както и мините, които съм застроил върху ресурсните петна. Мога ли да си го върна пак? Предполагам, че ще се наложи отново да го превзема... Въпросът е, какво ще се случи със сградите? Ще изчезнат ли? Ще мога ли отново да ги използвам или ще трябва да строя всичко наново?

ще трябва отново да го превземеш,като първо трябва да разрушиш сградите(защитните) и след това да го превземаш ;)
freeman
Оръженосец

#3 Мнение от freeman »

А добивните сгради си остават и си ги взимам пак, нали така?
kosssner
Капитан

#4 Мнение от kosssner »

freeman написа:А добивните сгради си остават и си ги взимам пак, нали така?
е това незнам-(не съм правил номер като твоя-да се откажа,пък после пак да го превземам),но мисля,че и добивните сгради ще се разрушат или поне ще им се понижи нивото :D
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”