Великата победа над архируината на 20.01.2018

Теми в този раздел могат да създават само тези играчи, които публикуват своя разказ за събаряне на архируината
Заключено
Съобщение
Автор
manqka87
Новобранец

Великата победа над архируината на 20.01.2018

#1 Мнение от manqka87 »

Денят беше Събота, 20.01.2018 година! Поредната мрачна и студена Събота в пика на зимата. Бях решил, че ще прекарам този ден в леглото за да си почина от тежката и напрегната седмица, в която се бе наложило да работя цели 5 дни, а именно от Понеделник до Петък по 8 часа на ден както е заложено в КТ (за тези, които не знаят КТ е кодекс на труда). Това значеше ставане всяка сутрин в 7.15 часа пет дни в седмицата. Именно затова бях решил както споменах по-нагоре, че във въпросната велика Събота 20.01.2018 година ще се наспя и ще стана по обяд. Още в съня си обаче предчуствах и сънувах, че нещо ще се случи и наистина чудото стана. Събудих се сутринта (около 10.30 часа), прозявайки се още тръгнах към банята за да си измия зъбите по най-бързия начин за да не губя време и час по-скоро да си включа лаптопа. С интерес и трепет исках да видя как е изминала поредната нощ. Гледах с вълнение, но не беше се случило освен обичайните неща, а именно умряли проучватели и намерени 3 руини 6*.
images.jpg
images.jpg (10.71 KiB) Преглеждано 6256 пъти
Зарадвах се въпреки всичко, защото не бях виждал руина 6* от няколко дни, а сега намерих цели три. Въпреки това реших да си направя едно кафе, което да изпия с наслада гледайки как героите ми бият трите 6-ци. Така и направих, но като се върнах с кафето видях чудо. Бях намерил Стоунхендж с руна ФЕО за който си мечтаех от поне месец.[attachment=0]download.jpg Отпих глътка кафе събрах колкото армия имам и пуснах да го бия. Знаех, че днес е щастливата ми Събота, три руини 6* и един Стоунхендж с руна ФЕО. Не бих могъл да си мечтая за нещо друго. Застанах с наслада да гледам битката между мен Стоунхендж-а, но спокойствието ми беше развалено. Телефона звънна! Аз неисках да се обаждам, защото до удара на Стоунхендж-а оставаха няколко минути. Телефона обаче не спираше и неспираше да звъни и аз бях принуден да се обадя. Станах от дивана взех телефона и започнах да разговарям. Говорих около 10 минути, като се постарах да приключа разговора възможно по-бързо. След като го приключих седнах веднага да видя какво се е случило и с тъга останових, че съм изпуснал битката. Остана ми само доклада, но онзи миг в който се сблъскват двете армии не успях да го видя. Започнах с интерес да гледам доклада допивайки кафето си и чакайки да се върне армията за да ударя трите 6-ци, които зорко следях. Тогава видях, че имам съобщение. С трепет се надявах да е пак руина 6* или Стоунхендж с руна Фео. Тогава видях, че съм намерил руина 7*. Не можах да повярва, седях изумен на дивана и започнах да се кръстя. Погледнах няколко пъти доклада, после руината, после пак доклада от проувателите. Бях най-щастливия човек на света. Лошото беше, че трябваше да чакам армията да се върне от Стоунхенджа. Тези два часа бяха най-дългите ми два часа. Неможех да вкуся повече кафе, не ме интересуше нищо. Така лека-полека двата часа минаха и армията ми се върна. Веднага атакувах архируината, като веднага изключих телефона си за да не ми отнемат удоволствието от биткатата, което е веднъж в живота ми. Зачаках неусетно и чудото стана. Архируината беше унищожена. Битката се бе състояла в един доста мъчителен рунт. Няма да забравя никога удоволствието което изпитах след нейната гибел. Пожелавам на всеки да има този късмет да победи великата руина 7*, защото такова нещо се случва веднъж в живота на всеки един човек и се помни цял живот. Никога не би могло да се забрави. Всяка сутрин ставам със спомена от победата над архируината и всяка вечер заспивам с тази мисъл. Едва ли някога в живота ми тя ще ме напусне.
Прикачени файлове
images.jpg
images.jpg (9.81 KiB) Преглеждано 6256 пъти
download.jpg
download.jpg (5.92 KiB) Преглеждано 6256 пъти
ruina 7.jpg
Clipboard01.jpg
Последно промяна от manqka87 на 15 Апр 2018, 00:43, променено общо 1 път.
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

Re: Великата победа над архируината на 20.01.2018

#2 Мнение от darko428 »

Историята е прекалено кратка. Моля, опишете събитието по-подробно.
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

Re: Великата победа над архируината на 20.01.2018

#3 Мнение от darko428 »

Наградата очаква Ви в сървъра.
Заключено

Обратно към “Разкази за великия подвиг - събаряне на архируината!”