Demetreo и Dolfa

Теми в този раздел могат да създават само тези играчи, които публикуват своя разказ за събаряне на архируината
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
demetreo
Новобранец

Demetreo и Dolfa

#1 Мнение от demetreo »

Това е история за един велик поход в който аз участвах.И понеже това което съм написал много ми хареса реших да го споделя с вас и дано да ви допадне.
Сега ще ви разкажа една история за една титанична битка на две страни: Хора и Чудовища, битка в която вложих всичко от себе си. Битка която прослави два Български клана по цялата карта, тази битка ни показа че ако сме задружни и единни можем да постигнем много. Всичко започна в момент в който нашите войски почиваха от наскоро приключил поход , в който и двете страни използваха голямо количество средства и ресурси. Аз с помощта на своя верен съюзник Долфа започнахме атаките над Чудовищата, двете страни я нападнахме заедно което значително помогна за победата.След дълги и мъчителни сражения нашите войски превзеха силните легиони на чудовищата който бяха разположени близо до нашите владения и тази победа ни отвори пътя по които да продължим своя поход към останалите агресивни региони останали в My Lands. Армийте ни преминаха през много трудности докато успеят да стигнат до “ скривалището ” на Чудовищата където битката продължи часове наред. Много смели раси ни помагаха в битката и срещу врага. Когато тази битка се водеше аз, който бях решил да се оттегля в заслужена почивка но, все още играч който следва своите каузи, след две седмична пауза се е върнах в играта и всичко изглеждаше толкова променено и ново че едвам свикнах с новостите около играта в момент в който има много силни играчи с който едва ли бих могъл да се меря по сила и опит но реших че трябва да се бия за своята чест и достойнство, успях да събера по-голямата си част от войската, а също така и оръжия и влязох заедно с моя съюзник и приятел в битката . След дълги и мъчителни маньоври, Аз с помощта на Долфа успяхме да победим своите противници и дълго време чудовищата ще бъдат заличени от картата , това показва на останалите Кланове колко силни са станали нашите войски и колко е задружен съюзът ни , и как с малко стратегия и помощ от приятели могат да бъдат унищожени легионите на смърта . Битката беше оспорвана и на моменти си мислех че няма да успеем но се оказа че съм сгрешил . Сега вече нашите земи са свободни и почти изтрихме тези твари от нашите територии и те вече не са същите. Ние вече сме по-силни и те знаят на какво сме способни ние и нашите съюзници и за напред трябва да внимават с това което правят защото ако сме единни и сплотени можем да постигнем всичко.
Сега след като ви разказах моята история, може би си представяте тази титанична битка- гордо вдигнатото знаме на победата, окървавените доспехи и изпотените коне - пълните торби с перли натоварени на каруците и повишения морал на воините. Връщайки се към столицата те ще бъдат посрещани с усмивки и цветя от своя народ който е щастлив и усмихнат .[/b]
Прикачени файлове
Demetreo.png
Dolfa.png
Последно промяна от demetreo на 17 Май 2017, 15:48, променено общо 4 пъти.
mohabbatman
Мениджър Тех. поддръжка

Re: Demetreo и Dolfa

#2 Мнение от mohabbatman »

Поздравяваме! За съжаление, разказът е много кратък. Моля, опишете битката по-подробно.
demetreo
Новобранец

#3 Мнение от demetreo »

mohabbatman написа:Поздравяваме! За съжаление, разказът е много кратък. Моля, опишете битката по-подробно.
Промених разказа си- дано този път ви хареса
stefi2
Новобранец

#4 Мнение от stefi2 »

На мен много ми хареса:) Поздравления! ;)
mohabbatman
Мениджър Тех. поддръжка

#5 Мнение от mohabbatman »

Наградите вече ви очакват!
Spartak2
Новобранец

#6 Мнение от Spartak2 »

Много добре написано.
Публикувай отговор

Обратно към “Разкази за великия подвиг - събаряне на архируината!”