Естествено за подобна игра е като си отвориш пощата и в доклада има определени координати да може с един клик да отидеш на съответното място върху картата. Тук това не се предлага.
След намирането на даден играч по име в рейтинга би трябвало да има директен линк към града му на картата - кво е това да му помня координатите пък да ида на картата да го търся???
При прехвърляне на бойните единици към атака или към укритие има само плъзгач и то с голяма и неудобна кратност - би трябвало да има слот в който директно да се напише желаната бройка и кратността да не е само 1-10-100-1000 а колкото си пожелае играча. Същото се отнася и за обмяната на ресурси в пазара - там е голяма мъка да си нагласиш точната бройка!
Липсата на линкове
- Perco
- Капитан
Липсата на линкове
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
-
- Новобранец
Re: Липсата на линкове
Съгласен съм с това и ако може да се направи нещо по въпроса за улесняване на играчите за този вид действия в играта.
-
- Оръженосец
- Обратна връзка:
Плъзгач
Плъзгача е направен доста гадно
-
- Новобранец
Няма да е лошо да има някакъв вид букмаркове.
Примерно имам външно владение, маркирам го с Червено на картата, намеря си руина - маркирам със зелено.
Как мислите?
Примерно имам външно владение, маркирам го с Червено на картата, намеря си руина - маркирам със зелено.
Как мислите?
-
- Магистър
Да би било доста добре, ако може да си маркираш по някакъв начин набелязани за по- късна атака руини. На моменти получавам над 100 писма и забравям кои руини съм си набелязвал и като тръгна да ги търся, се чудя дали бяха тука или вече ги няма. 

-
- Новобранец
На мен не ми харесва заселването на картите с неизползваеми профили тоест някой си търси място до свой приятел и си прави 100 акаунта докато достигне желаното място и по този начин задръства картите. Моля да се направи нещо по въпроса. Благодаря предварително.
П.П. това за въввеждането на количество е много важно да прицъства като опция
П.П. това за въввеждането на количество е много важно да прицъства като опция

-
- Оръженосец
Да и аз съм съгласен с последното аз примернко като имам по 4-500 000 злато да речем и ако искам да префърла 100 000 да речем в даден град си играя сиг 5 мин докато нацела преблизително 100 000 че постоянно ми отива или с 2-30 000 от горе или от доло кофти еPerco написа:Естествено за подобна игра е като си отвориш пощата и в доклада има определени координати да може с един клик да отидеш на съответното място върху картата. Тук това не се предлага.
След намирането на даден играч по име в рейтинга би трябвало да има директен линк към града му на картата - кво е това да му помня координатите пък да ида на картата да го търся???
При прехвърляне на бойните единици към атака или към укритие има само плъзгач и то с голяма и неудобна кратност - би трябвало да има слот в който директно да се напише желаната бройка и кратността да не е само 1-10-100-1000 а колкото си пожелае играча. Същото се отнася и за обмяната на ресурси в пазара - там е голяма мъка да си нагласиш точната бройка!