Четох, гледах, но не можах да си отговоря на въпросите:
Когато нападаш играч от същата ФРАКЦИЯ, имаш ли дисбонус -25%?
За същата раса, доколкото разбрах, имаш дисбонус -50% /правилно ли съм разбрал/?
Отделно от дисбонусите се начисляват съответните бонуси в + на защитника и така, ако имам -25% дисбонус и той има бонус +25%, тогава атаката ми се редуцира на 50% /което пък, доколкото разбирам май е максимума, или 90% беше ..?/ ?
Дисбонуси/бонуси?
-
- Магистър
-
- Маршал
Re: Дисбонуси/бонуси?
1. При нападение срещу владение от своята фракция на атакуващите войски се намаляват -25% от атаката;
2. при нападение срещу владение от своята раса, на атакуващите войски се намаляват -50% от атаката;
3. в описаната от вас ситуация вашата атака ще се намали с 25%, а атаката на противника ви - се повиши с 25%;
4. атаката може да бъде намалена до 90%.
2. при нападение срещу владение от своята раса, на атакуващите войски се намаляват -50% от атаката;
3. в описаната от вас ситуация вашата атака ще се намали с 25%, а атаката на противника ви - се повиши с 25%;
4. атаката може да бъде намалена до 90%.
-
- Магистър
Re: Дисбонуси/бонуси?
Благодаря за разясненията.
Тук имам предвид защитен бонус.Illidan написа:... ако имам -25% дисбонус и той има бонус +25%, тогава атаката ми се редуцира на 50% ...
... което всъщност няма да редуцира атаката ми с 50%, а с 25%, като защитникът ще има бонус защита 25% /което всъщност е различно от редуциране на атаката с 50%/Trayan написа: 3. в описаната от вас ситуация вашата атака ще се намали с 25%, а атаката на противника ви - се повиши с 25%;