Дисбонуси/бонуси?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Illidan
Магистър

Дисбонуси/бонуси?

#1 Мнение от Illidan »

Четох, гледах, но не можах да си отговоря на въпросите:
Когато нападаш играч от същата ФРАКЦИЯ, имаш ли дисбонус -25%?
За същата раса, доколкото разбрах, имаш дисбонус -50% /правилно ли съм разбрал/?
Отделно от дисбонусите се начисляват съответните бонуси в + на защитника и така, ако имам -25% дисбонус и той има бонус +25%, тогава атаката ми се редуцира на 50% /което пък, доколкото разбирам май е максимума, или 90% беше ..?/ ?
Trayan
Маршал

Re: Дисбонуси/бонуси?

#2 Мнение от Trayan »

1. При нападение срещу владение от своята фракция на атакуващите войски се намаляват -25% от атаката;
2. при нападение срещу владение от своята раса, на атакуващите войски се намаляват -50% от атаката;
3. в описаната от вас ситуация вашата атака ще се намали с 25%, а атаката на противника ви - се повиши с 25%;
4. атаката може да бъде намалена до 90%.
Illidan
Магистър

Re: Дисбонуси/бонуси?

#3 Мнение от Illidan »

Благодаря за разясненията.
Illidan написа:... ако имам -25% дисбонус и той има бонус +25%, тогава атаката ми се редуцира на 50% ...
Тук имам предвид защитен бонус.
Trayan написа: 3. в описаната от вас ситуация вашата атака ще се намали с 25%, а атаката на противника ви - се повиши с 25%;
... което всъщност няма да редуцира атаката ми с 50%, а с 25%, като защитникът ще има бонус защита 25% /което всъщност е различно от редуциране на атаката с 50%/
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”