Сега ще Ви разкажа за моите постижения в най-великата стратегическа игра My Lands. Играя я от самото основаване. В началото само за удоволствие и развлечение ,а сега вече е част от живота ми. Няколко пъти съм се опитвал да се откажа, но нещо не ми се получава:) Когато играя влизам в един друг свят - свят различен от гадната реалност и сиво ежедневие. Свят на добро и зло,на тъмни и светли сили, на могъщи демони и елфи. Тук разбрах какво е да завладяваш, да градиш и разширяваш земите си. В началото правех само нападения,по-късно започнах да изучавам науки, да осигурявам жилища на поданиците си, започнах бойни операции , грабителски нападения, шпионски акции и други.По време на своите пътешествия се сблъсках и с доста опасни места - т. нар. руини, от където излизаха страшни чудовища,кръвожадни създания,които ме нападаха периодично. Разбира се когато съм ги побеждавал,съм получавал и награди-черна перла с кристали.
Много често ми се случва да не си лягам по цели нощи и да играя до сутринта. Така ме завладява и улисва играта,че не забелязвам колко е часа. Въпросната нощ не можех да заспя,сякаш съм усещал , че ще ми се случи нещо неповторимо и единствено. Когато станах първото нещо което правя разбира се е да седна на компютъра и да разгледам картата.Проверих територията си - нямаше руини за биене и забелязах , че моите проучватели са изучили своите задачи. Пуснах ги отново пак си легнах. Този път заспах и дори сънувах:) Сънувах, че водя велика битка , в която побеждавам и получавам голяма награда:)Събудих се с усмивка на лицето и с усещане,че съня ще се сбъдне.Така и стана. Хвърлих един поглед на играта и какво да видя.....руйна 7 ниво

Търкам си очите и не мога да повярвам какво се случва...И преди да си направя кафе,набързо я сметнах. Веднага пуснах нападение,преди да ми стане готово кафето,аз вече я бих. От както се показах в Таверната,не спират да ме поздравяват:) Много съм щастлив,не успявам да отговоря на всички и все още не мога да повярвам че се случи и на мен. За това играйте и търсете,защото чувството е неповторимо и незабравимо:)