Липса на руини 5* и 6*

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Dian731
Новобранец

Липса на руини 5* и 6*

#1 Мнение от Dian731 »

Уважаеми админи!:
В тази игра съм от над 3години. Играя в S2 откакто го открихте. Не знам защо сте го нарекли "Ера на изобилието", най-вероятно заради изобилието на малки руини. Тази игра започва да ми става безинтересна и в най-скоро време ще ме загубите като играч!
Имам точно 43 проучватели с премуим и намирам по една 5ца на 2дни. Започвам да закъсвам за злато и останалите от клана ми също не намират нищо. В клановият склад също няма злато вече.
Армията ми гълта около 48к злато на час и не смея да правя повече армия заради липсата на руини. Имаме играчи, които чистят малките руини наоколо. Плащаме с перли понякога се случва и 2 пъти седмично за да изчистим малките руини и пак на следващият ден е пълно с малки руини.
Често ми се случва да проуча едно и също кралство 3 пъти подред, в което няма нито една руина и пак нищо не намирам. Това ли Ви е "ЕРАТА НА ИЗОБИЛИЕТО"???
Вече доста мои приятели се отказаха от играта именно заради липсата на руини. На път съм и аз да го направя...
pavlin01
Новобранец

Re: Липса на руини 5* и 6*

#2 Мнение от pavlin01 »

Жива трагедия е с тези руини 5-6 за една седмица съм намерил само две руини това е пълен абсурд този сървър , админите не правят нищо по въпроса .
DIDI7400
Новобранец

#3 Мнение от DIDI7400 »

Това е то Ерата на изобилието :cry:
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#4 Мнение от LCFDIVINE »

radoslav111