Та апела ми, за да угодя на колегите, да пише всеки които се чувства достатъчно тъп и мисли, че го устройва такъв вид игра нека се обозначи тук. Да съберем и ние едно стадо глупци, та всички да са доволни. Обещавам че също като вече обвързаните глупци ще чувате само мили думи, ще ви се обръща внимание в чата, ще ви се обещават бири, кюфтета и изобщо всичко каквото се полага. Вярно има и някой неща които не мога да ви обещая, като например да спра да се къпя, да ходя с мазна коса, дрехите ми да миришат на котешка тоалетна или пък влагам всички доходи в играта вместо да обърна внимание на семейството. Не че не влагаме пари повече от всеки друг, въпроса е че можем да си го позволим. Не мога да обещая примерно да играя до съмване, а после цял ден да спа загърбвайки всичко живо около мен. Но в крайна сметка се надявам на разбиране от заинтригуваните да си затворят очите за малките "недостатъци" и нека всеки който се чувства достатъчно тъп да пише тук! И не е нужно някой да пише неща от рода "аз съм тъп" или подобно, достатъчно е да пише в тази тема каквото и да било, аз ще го усетя и веднага ще го отбележа в тефтера като идиот