Съкровищница

Преди да създавате нова тема убедете се, че никой друг не е предлагал същата идея.
За целта използвайте търсачката на форума в раздел „Предложения и идеи“, а също Ctrl+F из страниците на раздела.
В този раздел мнения без полезно смислово натоварване могат да бъдат изтрити без предупреждение.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
niga1
Новобранец

Съкровищница

#1 Мнение от niga1 »

Здравейте,
Съкровищница е нещо много странно в тази игра,можеш да чакащ нещо което ти трябва с месеци,ако си късметлия :lol:
Всички артове които съм си взимал от съкровищница,ми излизат двойно по скъпи :lol: поради простата причина,че завъртам,20 30 пъти до като ми се падне даден артефакт,което е много изнервящо,предвид цената на завъртане,от 50 перли!Не можели да се да се измисли нещо символично както е в таверната 10 перли или по голям набор на свитъци и артефакти,да не говорим,че явно има някакъв бъг,от както смених героя наставник,градоначалник със стратег,паладин,воител не е намирам свитък,даже днес ще го прекръстя на Райко кьоравия :lol:
Лек ден
Аватар
DD2002
Новобранец

Re: Съкровищница

#2 Мнение от DD2002 »

Значи това със съкровищницата наистина е мн странно, при положение че че тече акция :
похарчете 2500 ЧП до края на промоцията за арт 2н,
е добре си казвам имам ги перлите и наградата си заслужава!
Влизам в съкровищницата и там точно 3 арта и 5 свитъка , нищо не ми хареsва ,и ко правим
отказвам се да похарча перли или превъртам обновявам или там както се казва.
1-2 ... чак на шестия път точно като се изнервих и отказах си харесах нещо.
Че моето предложение е като се пуска някаква акция съкровищницата да е пълна на макс с артефакти и свитъци,
или поне при обновяване с 50 перли да се напълни.
Аз поне не виждам логика да се насърчават играчи да харчат а да няма за какво,
едва ли идеята е да се харчат перли за превъртане и да стане 50х50=арт2
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения и идеи”