Поскъпване на перлите

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
didito123Demon
Капитан

Поскъпване на перлите

#1 Мнение от didito123Demon »

Защо така лекичко поскъпва услугата да си купиш чп от epay,и периодично на всичкото отгоре?Защо намалихте количеството чп купувани с sms? Вместо да намаляте цената за да може повече хора да си позволят да купуват,Вие я увеличавате тихом-мълком!!! Ще има развитие тази игра.......
Medeq
Новобранец

Re: Поскъпване на перлите

#2 Мнение от Medeq »

Е как защо? Рублата се обезценява а трябва да има печалби и то естествено на наш гръб
didito123Demon
Капитан

#3 Мнение от didito123Demon »

На наш гръб ама гръбчето ми ще спре да носи и ще си почива вече,че това е ненормална работа.Само гледат да скубят колкото може повече а в замяна нищо не дават.Накрая само те ще останат да си купуват перлите :lol:
Medeq
Новобранец

#4 Мнение от Medeq »

Не съм вкарала и стоинка от месец и така ще си остане. ;)
krager
Капитан

#5 Мнение от krager »

Оъносно цената на перли купени с смс никъде не видях запитване защо се промени - предо време помня имаше и опции за по малко перли -примерно за 1,20 имаше за 29 перли ,2,40 за 60 и няколко перли .... понастоящем тези оферти ги няма вече ... защо ? 4е е по изгодна скъпата ,така е , какво стана с тези ежедневнои леснодостъпните малки офертички - сигурен съм че тогава доста играчи са се възползвали - не ти стигат 11 перли за нещо спешно ? какво правиш -един бърз смс , без да се набуташ мн или поне не чувствително ...хубаво е да си ги има тези дребни благинки ,всеки детайл е от значение лично според мен
didito123Demon
Капитан

#6 Мнение от didito123Demon »

Тука е България и стоката която най-много се търси,вместо да се намаля цената за да има още повече търсене то тя се увеличава напук на всякакви логики!!! В това сме най-добри,а относно запитване защо се увеличава цената на офертите за купуване на чп не смятам че някой ще отговори иначе досега да го бяха направили.Това касае само тези дето искат още и още да печелят на наш гръб ама да го .............. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”