Задача: намерете в руините 3 артефакта от второ ниво.
Жокер: свитъци и артефакти в руините се откриват само от героите. Откриването на свитъка ще се зачете моментално, щом като той бъде открит.
След като се говори за артефакт в задачата, според мен е редно и в жокера да бъде описано така. В случая "свитъка" трябва да се замени с "артефакта"
Куест "Артефактите вървят по тройките"
-
- Оръженосец
-
- Site Admin
Re: Куест "Артефактите вървят по тройките"
Това е едно и същото не зависимо от това какво намерете, най-важното да са 3.x7raKilL написа:Задача: намерете в руините 3 артефакта от второ ниво.
Жокер: свитъци и артефакти в руините се откриват само от героите. Откриването на свитъка ще се зачете моментално, щом като той бъде открит.
След като се говори за артефакт в задачата, според мен е редно и в жокера да бъде описано така. В случая "свитъка" трябва да се замени с "артефакта"
- gosheto26
- Оръженосец
Как не е важно?!???? Става въпрос за АРТЕФАКТ!!! Със свитък куеста няма да се изпълни! МОЛЯ вършете си работата.keks написа:Това е едно и същото не зависимо от това какво намерете, най-важното да са 3.
-
- Оръженосец
Така, така... ама нещо покрай тия свитъци не си намирам артефакта от тази задача.. Дано все пак се внесе корекцияgosheto26 написа:Как не е важно?!???? Става въпрос за АРТЕФАКТ!!! Със свитък куеста няма да се изпълни! МОЛЯ вършете си работата.keks написа:Това е едно и същото не зависимо от това какво намерете, най-важното да са 3.

-
- Site Admin
Ще бъде поправено.gosheto26 написа:Как не е важно?!???? Става въпрос за АРТЕФАКТ!!! Със свитък куеста няма да се изпълни! МОЛЯ вършете си работата.keks написа:Това е едно и същото не зависимо от това какво намерете, най-важното да са 3.
Много Ви благодарим!
-
- Капитан
Ами тогава си оправете и самото заглавие на куеста. "Артефактите вървят по тройките". По кои тройки? Шведските тройки? Или по Голф (респ. BMW) тройките?
Ако имате предвид, че нещо върви по 3 броя (по тройки), то тогава е съвсем друг въпрос.
Ако имате предвид, че нещо върви по 3 броя (по тройки), то тогава е съвсем друг въпрос.
- gosheto26
- Оръженосец
kaktyc е много прав! На мен ми звучи, че все едно артефактите вървят в руините от 3то ниво.kaktyc написа:Ами тогава си оправете и самото заглавие на куеста. "Артефактите вървят по тройките". По кои тройки? Шведските тройки? Или по Голф (респ. BMW) тройките?

По-правилно би било "Артефактите вървят по 3 броя" както е написал kaktyc