Всеки играч, който има рейтинг "мощ на армията" по-малко от 500 000 000 ,
да може свободно да си закупува такава от специална секция при търговеца ,
като сам си решава от кой вид по колко хиляди да си купи.
Така както има 1 000 000 наемки за 50 лева - 3000 перли,
така да има и 100 000 стрелци за 3000 перли, или 50 000 лечителя за 3000 перли,
или каквато и да е друга бойна единица.
до достигане на 500 000 000.
Закупуване на закрила от древните по 50 000 бойни единици от всеки вид
за срок от 1 месец за 3000 перли например.
Да се въведе в енциклопедията списък с абсолютно всички свитъци и цената им.
Да се намали драстично цената на артефактите 4 и 5 ниво.Не е логично една картинка да е на цената на лека кола.
Пожелавам ви приятна игра ,аз приключих при сегашните условия продължаването ми е безсмислено.
Ще наглеждам да видя дали има резултат все пак имам за 1 година още безпалтен абонамент.
Закупуване на армия
-
- Новобранец
-
- Site Admin
Re: Закупуване на армия
Благодарим за предложенията!ARHANGELMIHAIL написа:Всеки играч, който има рейтинг "мощ на армията" по-малко от 500 000 000 ,
да може свободно да си закупува такава от специална секция при търговеца ,
като сам си решава от кой вид по колко хиляди да си купи.
Така както има 1 000 000 наемки за 50 лева - 3000 перли,
така да има и 100 000 стрелци за 3000 перли, или 50 000 лечителя за 3000 перли,
или каквато и да е друга бойна единица.
до достигане на 500 000 000.
Закупуване на закрила от древните по 50 000 бойни единици от всеки вид
за срок от 1 месец за 3000 перли например.
Да се въведе в енциклопедията списък с абсолютно всички свитъци и цената им.
Да се намали драстично цената на артефактите 4 и 5 ниво.Не е логично една картинка да е на цената на лека кола.
Пожелавам ви приятна игра ,аз приключих при сегашните условия продължаването ми е безсмислено.
Ще наглеждам да видя дали има резултат все пак имам за 1 година още безпалтен абонамент.
Те ще бъдат пренасочени към създателите на играта. Дори най-интересните и най-полезните от тях не могат да бъдат реализирани моментално - трябва известно време за филтриране, обсъждане, разработка, тестиране и т.н. Тези неща, за съжаление, не стават бързо. Пък и няма гаранция, че всички предложения ще бъдат реализирани.
-
- Капитан
Архангеле ,не всеки има твоята възможност за вкарва по толкова пари ,ако наистина си ги сложил ,в една игра .... аз съм твърдо против предложението ти защото ще се засили разликата между платежоспособните и по бедните,на такива нови сюзерени ,ще им е безпредметно ранното развитие на военните сгради ,а и това е стратегия , как очакваш за няколко месеца да станеш играч в топа с над милион армия ??? Смятам ,че и досега има голяма разлика , не е нужно да става вече прекалено фрапантна ....
-
- Капитан
да се уточня за коя точно разлика говоря ,да няма недоразбрали -не за разликата на играчите във военно отношение - а за разликата между тези с кинта и тези без ,които са тук за самата стратегия
-
- Новобранец
То и сега се плаща по добре да е за армия.Ами няма друг начин , освен може би таван на армията или 8 кратно увеличение на времето за правене на армия над определено ниво.
-
- Капитан
да ,наистина и в този си вариант сегашния играта не е перфектна ,за това съм съгласен с теб , но ако вс се направи за пари ,играта ще загуби откъм елемента мисъл, сега ,ако играеш платено с едничкия процент (според мен поне ) шанс за печалба ,тогава от тази гледна точка може би нещата ще стоят по другояче,,, а играта поне мен ме привлече преди време главно със сложността си ,когато тепърва почнах да развивам първия си град -именно за това говоря ,трябва да има баланс ,но както и за парите вероятно така и във военно отношение -там си мисля че е сложен условно някакъв баланс - надниците на воиските ,и въпреки това и там могат да се стигат неподозирани граници -как ли ,хм , ами човек , за мен лично времето ,не толкова парите са главния проблем , пари малко от инат съм сложил , но времето както за мен ,така предполагам и за мн др играчи е проблемно -няма как нормален човек да работи , да спи , да отделя време за семейството си , и минимум както са неписаните правила -по 6 часа за играта за средно силна армия поддържана с 7-8 руини ,и то при добър шанс , та имам си една теория , за разлика от теб който смяташ че парите са определящи =предполагам ,че доста хора баш от топа ,не визирам никой,това е само теория все пак , са ангажирали я гадже , я брат ,я сестра баща или другиго , да играят от един профил -забележете ,не става дума за мултита ,а за доооста часове онлине ,позволяващи мн бити руини ,издебване на играчи и прочие -тук ще припомня и един лаф ,даже май го имаше в една от поредицата на доста добри комедии -китаеца как кара такси в западна Европа - 12 часа кара , като му свърши смяната слиза ,отваря багажника и оттам излиза брат му , а нашия китаец си ляга да спи ... така до следващата смяна - това е лаф , но е съпоставим донякъде с играта вероятно -не казвам че са по 24 часа ,но и по 18 , по 20 да са си има разлика от 6 нали ?
-
- Новобранец
Таван на армията тогава да сложат!
-
- Капитан
Да , това е по хитрия вариант , но за съжаление едва ли ще го направят - толкова мн теми имаше и добри предложения - защото ако сложат някакъв таван на армията ,и ако леко понамалят цените на високите нива артове / не казвам много ,но колкото да е поне теоретично възможно -сега има и опция да се вкарват ,нз колко бяха -над 20-25 хиляди лева които мн грубо казано да са достатъчни за някакви артове 5 ниво,просто ми е било абсурдно да гледам много много високите цени за перли , но не знам дали има такива луди ,дори и за пари да играят да сложат толкова пари тука ( между другото ок , имаш даваш 1 -2 бона , ама 10 или 20 вече е лееееко прекалена лакомия
?!?)... / и при един таван и понамалени артове , плюс някаква допълнителна опция освен за ъпгрейд на арт ,да може и да се прави арт пак на принципа на подобряването - тогава повече играчи вероятно биха се бръкнали -прост пазарен принцип