Предстои ми да отворя пората и нямам намерение да си опуквам древните ако някой не реши да ме тормози системно затова търся отговори на два въпроса:
1. Атаката от чудовищата само една ли ще бъде или да очаквам поредици?
2. При условие че съм се подсигурил със скривалище(ресурс под капацитета му) укритие (всички носачи вътре а други бойчета още нямам) и две кули - могат ли чудовищата да ми нанесат други поражения на града? Примерно да ми избият или пленят заети или бездейни рабоници или да ми свалят нивота на някоя сграда?
Първата атака от чудовищата?
- Perco
- Капитан
Първата атака от чудовищата?
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
-
- Магистър
Re: Първата атака от чудовищата?
атаките ще са много и може би не само от една и съща руина
руината винаги идва на грабеж,роби няма да ти взима....а дали кулите ти ще я спрат зависи от самата атака- с колко паплач напада града ти
руината винаги идва на грабеж,роби няма да ти взима....а дали кулите ти ще я спрат зависи от самата атака- с колко паплач напада града ти
-
- Капитан
1.-като дойдат Древните-никой няма да те закача поне 2 месеца;
2.-нищо няма да ти направят нито на града,нито на сградите-само ще ти избият войните,които не са в Убежището и ще вземат ресурсите,които са повече от капацитета на Скривалището;
2.-нищо няма да ти направят нито на града,нито на сградите-само ще ти избият войните,които не са в Убежището и ще вземат ресурсите,които са повече от капацитета на Скривалището;

- Perco
- Капитан
Супер! Това ме устройва идеално а благинката на древните може да се запази за понататъшен момент от играта. 10х!
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.