Нов бъг с проучвателите...

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
mac1969
Новобранец

Нов бъг с проучвателите...

#1 Мнение от mac1969 »

Изненада :)

Когато имам едно непроучено поле в кралството и задам проучването да започне отново, един проучвател заминава за непроученото поле, а другите не могат да тръгнат, като изписва "в мисията има достатъчно проучватели за свършване (би трябвало да се изпише ЗАВЪРШВАНЕ) на (НА не се пише) проучването на избраното от вас кралство". Същото съобщение се появява когато се избере продължаване на започнато проучване. Опитах и двата варианта по няколко пъти, за да съм сигурен, че не съм избрал грешната опция.

Извън темата... Не знам с какъв акъл точно сега решихте да пуснете тази руина 7*, но според мен, това беше най-неподходящият момент. Заради тази седмица заринахте картата с малки руини(всички знаем защо става така), а големите, ако имаме късмет да намерим някоя изобщо, са с по една перла, без изключения. Обикновено това е периода, в който си взимам отпуск или болнични :), за да бия руини с повечко перли, но не и този път. Ако сте решили да ме откажете от играта, направо улучихте десетката. Започвам силно да се замислям дали си струва времето и нервите.
Ето и едно предложение, за да не кажете, че не давам конструктивно мнение. Махнете и без това съмнителното теглене на пари и оставете хората да си играят за удоволствие. Ясно е кои теглят пари от тази игра. За тези, които се чудят - това са хората започнали първи на сървъра, а сега се сещайте кои започват първи... Подсказка: как ще разберете кога ще пуснат банани в магазина за нова година - като работите в този магазин!
Aksas94
Капитан

Re: Нов бъг с проучвателите...

#2 Мнение от Aksas94 »

Немога да разбера какво искаш ти,руината 7* беше намерена от маршал,до нея имаше 2 руини 5*
и 1 руина 4*
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
mac1969
Новобранец

#3 Мнение от mac1969 »

Браво, намерил си седмица!!! :)
Само не се сещам какво общо има това с темата. Кой говори за ранга ти, или за това какви руини е имало наоколо? Да не си отговорил в грешната тема? Ако е така, няма проблеми :), само внимавай къде отговаряш :)
Aksas94
Капитан

#4 Мнение от Aksas94 »

mac1969 написа:Изненада :)

Извън темата... Не знам с какъв акъл точно сега решихте да пуснете тази руина 7*, но според мен, това беше най-неподходящият момент. Заради тази седмица заринахте картата с малки руини(всички знаем защо става така), а големите, ако имаме късмет да намерим някоя изобщо, са с по една перла, без изключения. Обикновено това е периода, в който си взимам отпуск или болнични :), за да бия руини с повечко перли, но не и този път. Ако сте решили да ме откажете от играта, направо улучихте десетката. Започвам силно да се замислям дали си струва времето и нервите.
Ето и едно предложение, за да не кажете, че не давам конструктивно мнение. Махнете и без това съмнителното теглене на пари и оставете хората да си играят за удоволствие. Ясно е кои теглят пари от тази игра. За тези, които се чудят - това са хората започнали първи на сървъра, а сега се сещайте кои започват първи... Подсказка: как ще разберете кога ще пуснат банани в магазина за нова година - като работите в този магазин!
Или аз немога да чета,или ти си забравил какво си писал,но няма проблем ако си забравил,ето припомни си . :D ;)
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
StormShield
Новобранец

#5 Мнение от StormShield »

Дигай гемиите ,както аз направих и не се ядосвай.
Аватар
Leo7o
Оръженосец

#6 Мнение от Leo7o »

Реално проблем с проучвателите има само че е малко по различен и се надявам да обърнете внимание на този проблем. Давам веднага пример. Имате корпуси в кралство 5-5. Пускате 2 корпуса да проучват кралство 5-6. Когато се стигне до момента в който проучвателите чакат последния за да се види дали ще умре и да продължат проучването спирате двата корпуса и задавате "проучи на ново" (ако пропуснете момента да спрете активния корпус, защото единия е приключил проучването а другия още не е не може да се стартира нито подновяване на проучването нито продължаването.) Та ........ двата корпуса са спрени. Пуска се започни отново проучването (напомням кралството в което се намирате е 5-5 а проучвате и с двата 5-6) първия корпус започва проучването на кралство 5-6, а втория автоматично променя координатите на 5-5 и като влезете и пуснете поднови проучването започва да проучва 5-5 които координати не са били желаните от вас.

Неприятното е че докато се усетите че прави тази "мизерия" може да проучвате с 4 корпуса едно и също кралство което оказва влияние и на тактиките за проучване на кралствата. Веднага давам пример. Ако в текущото имате 7 руни а в другите по 1 или 2 шанса да пукнете от глад докатосе осетите си е доста голям.

Силно се надявам администрацията ако може да направи нещо по този въпрос. Благодаря много :D
Публикувай отговор

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”