Грешки в енциклопедия засягащи описание на клановите замъци

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
icoto2014
Новобранец

Грешки в енциклопедия засягащи описание на клановите замъци

#1 Мнение от icoto2014 »

Здравейте, имах желание да опиша грешки в превода на енциклопедията засягащи частта с клановите замъци, но тъй като трябваше да пиша едва ли не за всяка втора дума се отказах. Предполагам, че който си направи труда да я прегледа веднага ще разбере за какво става въпрос. Предлагам страницата да се изтрие и да се преведе наново.
Аватар
KrissIvanov
Магистър

Re: Грешки в енциклопедия засягащи описание на клановите зам

#2 Мнение от KrissIvanov »

За мене си е добра енциклопедията всичко схващам :)
icoto2014
Новобранец

#3 Мнение от icoto2014 »

Не е въпроса в схващането, а в неграмотния превод. И аз разбирам за какво става въпрос, но се дразня от непрофесионалното отношение. С малко труд ще добие "истински" вид! В момента е "сделано в русия". Може би съм дребнав, но такива работи ми правят впечатление и ме дразнят. Спирам да ги чета! Тези, които превода в този вид им харесва няма да имат нищо напротив и от грамотен. За останалите, като мен ще бъде искрено облекчение да могат да четат нещо без да е необходимо да правят почивки за успокоение на нервите.
MiroslavDobrev
Новобранец

#4 Мнение от MiroslavDobrev »

icoto2014 написа:Не е въпроса в схващането, а в неграмотния превод. И аз разбирам за какво става въпрос, но се дразня от непрофесионалното отношение. С малко труд ще добие "истински" вид! В момента е "сделано в русия". Може би съм дребнав, но такива работи ми правят впечатление и ме дразнят. Спирам да ги чета! Тези, които превода в този вид им харесва няма да имат нищо напротив и от грамотен. За останалите, като мен ще бъде искрено облекчение да могат да четат нещо без да е необходимо да правят почивки за успокоение на нервите.
струва ми се ,че целия превод е дело на чичо гугал ххаха
keks
Site Admin

#5 Мнение от keks »

icoto2014 написа:Здравейте, имах желание да опиша грешки в превода на енциклопедията засягащи частта с клановите замъци, но тъй като трябваше да пиша едва ли не за всяка втора дума се отказах. Предполагам, че който си направи труда да я прегледа веднага ще разбере за какво става въпрос. Предлагам страницата да се изтрие и да се преведе наново.
Здравейте.
Напишете, моля, това, какво точно не е наред, според Вас. Ще се постараем да поработим по отстраняването на проблема.
Аватар
gosheto26
Оръженосец

#6 Мнение от gosheto26 »

keks написа: Здравейте.
Напишете, моля, това, какво точно не е наред, според Вас. Ще се постараем да поработим по отстраняването на проблема.
Това е съвсем малка част от грешките:
Прикачени файлове
!!!!!!.JPG
keks
Site Admin

#7 Мнение от keks »

gosheto26 написа:
keks написа: Здравейте.
Това е съвсем малка част от грешките:
Грешките бяха поправени. Благодарим за съвета.
Ако имате още някакви поправки - пишете ни.
Публикувай отговор

Обратно към “Грешки в превода”