предложение
-
- Оръженосец
предложение
Предлагам помощта която може да се изпрати към някой съкланник или съюзник докато е под атака да е неограничена а не както сега до 3-ма души да могат да пращат.. Нека имаме по-голям шанс за защита срещу тия нагли типове с по милионните армии..
- Denity1
- Магистър
Re: предложение
Ти луд ли си бе, как неограничена, че то в атака ще са 2ма човека а в защита 20.

-
- Оръженосец
страх го е човека 

-
- Оръженосец
е лесно ви е на вас да си говорите с многобройните ви войски.. както и да е, нека се затвори темата то е ясно че предложението няма да се осъществи
.. обаче хейтърчетата от RED намаше как да не се обадят

-
- Оръженосец
Като те нападнат в 4 сутринта ще видим дали 20 човека ще ти се притекът на помощ. Да не забравяме че не всички от клана са близо до теб за да ти я пратят.. не стига това и че ако съм с лагер до теб примерно и атаката ми е около 15 мин. ще имаш някакъв шанс за помощ. Поне като ми отговаряш гледай да се замисляш над думите ми а не да ми се изказваш неподготвен и да ми пишеш безмислени коментариDenity1 написа:Ти луд ли си бе, как неограничена, че то в атака ще са 2ма човека а в защита 20.![]()

- Denity1
- Магистър
Приятел, а я си представи че всички сме се събрали в радиус 2 кралства примерно, тогава ела да занулиш някой като сме 20 в защита. По добре ти мисли преди да говориш, защото темата ти е тъпа, как въобще го измисли повече хора в защита

-
- Оръженосец
не темата е тъпа явно, но да не продължавам да не вземе да ме баннатDenity1 написа:Приятел, а я си представи че всички сме се събрали в радиус 2 кралства примерно, тогава ела да занулиш някой като сме 20 в защита. По добре ти мисли преди да говориш, защото темата ти е тъпа, как въобще го измисли повече хора в защита![]()