Артефакти-бонуси
-
- Новобранец
Артефакти-бонуси
Предлагам да има бонуси за събрани 4-5 артефакта от един комплект, който се състои от 8-9 артефакта, ясно е че рядко се ползват. Нека има ползи и от по-малко събрани от един комплект, съответно няма да са кой знае какво като статистика, но ще има някакъв стимул поне да се събират различни комплекти. При всеки следващ намерен или закупен артефакт да се прибавя някоя малка екстричка за радост на окото.
Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- Капитан
Re: Артефакти-бонуси
Съгласен съм отчасти. И според мен би се отразило благоприятно на играчите, ако при събиране на определено количество артефакти от даден комплект се получава определен бонус. Само че аз мисля този бонус да не бъде като екстра, несъществувала до сега, а по-скоро да се получава част от бонусите, които дава пълния комплект.
Например, комплекта елфийски рейднжър, ако е събран наполовина, може да дава предвидения бонус за здраве на войксата или пък +100% опит за героя или който и да било от останалите бонуси. А може и два от тях, а при събиране на втората половина да се получават другите 2 ефекта.
Например, комплекта елфийски рейднжър, ако е събран наполовина, може да дава предвидения бонус за здраве на войксата или пък +100% опит за героя или който и да било от останалите бонуси. А може и два от тях, а при събиране на втората половина да се получават другите 2 ефекта.