По малко време за строене

Преди да създавате нова тема убедете се, че никой друг не е предлагал същата идея.
За целта използвайте търсачката на форума в раздел „Предложения и идеи“, а също Ctrl+F из страниците на раздела.
В този раздел мнения без полезно смислово натоварване могат да бъдат изтрити без предупреждение.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
ChristieZhivkov
Новобранец

По малко време за строене

#1 Мнение от ChristieZhivkov »

Няма да е зле в началото когато замъка е още 1, 2 или 3 левел, ъпгрейда да става бързо... започнете да добавяте часове за ъпдейт след като минем 15 ниво на замъка или нещо подобно... понеже в момента за да мина от 2 на 3 левел замък, трябва да чакам 4 часа... а 4 часа не е малко време... разбирам ако ъпдейтвам замъка от левел 30-31 или 32 да ми отнема 4 часа ма още в началото, направо ме е страх да си представя колко време ще ми отнеме когато трябва да го ъпдейтна на 10+ левела...
kaktyc
Капитан

Re: По малко време за строене

#2 Мнение от kaktyc »

май си объркал My Lands с Ikariam... тук няма сграда с ниво по-голямо от 8-то (т.нар. "съвършени сгради")...
кога успя да се регистрираш, кога натрупа опит, кога успя вече и съвети да дадеш?
ChristieZhivkov
Новобранец

#3 Мнение от ChristieZhivkov »

kaktyc написа:май си объркал My Lands с Ikariam... тук няма сграда с ниво по-голямо от 8-то (т.нар. "съвършени сгради")...
кога успя да се регистрираш, кога натрупа опит, кога успя вече и съвети да дадеш?
Това би трябвало да ме спира от това да давам идей? Уоа не знаех. До колкото знам всеки човек, без значение от колко време е member има право да изяви свойте мисли и желание, и да кажи неговото мнение как според него или нея играта може да се подобри. И аз точно това направих... това е едно от главните неща който ме кара да напускам играта, и изглежда, че хора като тебе изобщно не искат играта да просперира... отхвърляйки всяка една нова идея...
kaktyc
Капитан

#4 Мнение от kaktyc »

не съм против нови идеи, които са дадени в резултат на опит и биха помогнали играта да се развива. Но след като дори не си наясно, че максималното ниво на централната сграда (това, което наричаш "замък") е 5-то и ще го достигнеш още на другия ден, то според мен би следвало първо да прочетеш енциклопедията на играта, да се поинтересуваш какво, къде и как се прави и тогава да споделиш обосновано мнение. Иначе казано: RTFM.
Не знам какво развитие би било за играта, ако имаш напълно развити градове за 2 дни. Какво ще правиш след това????

P.S. имам опит и от други игри и в една от тях макс. ниво е 32-ро. Но си спомням и как, за да събера ресурсите за 6-ти град, се наложи да бутна половината сгради в един град и 2 месеца да строя складове, които да поберат ресурса необходим ми за основаване на последния град. За какво бързо строене и развитие говорим тогава?
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения и идеи”