Коледно-Новогодишни празници
-
- Новобранец
Коледно-Новогодишни празници
Здравейте! Наближават така обичаните от всички нас празници - Коледа и Нова година. Всеки един в тези дни се отдава на своето семейство, роднини или приятели. Пътуваме в страната или в чужбина и всеки иска да се забавлява без да се притеснява за игра. Имам следното предложение: в тези официално обявени почивни дни армията в градовете ни да не се нуждае от злато и да не могат се нападат играчи, съответно и руини. Така всеки един ще е свободен и ще може весело да посрещне идващите празници.
-
- Магистър
Re: Коледно-Новогодишни празници
По принцип идеята ти е добра и я подкрепям НО както в повечето случеи тя остава само идея 

-
- Капитан
аз бих се присъединил към тази идея с малко разширение , не толкова весело обаче- да не сполита никому и все пак понякога се случват неочаквани и не толкова благоприятни неща -никой не е застрахован -дори и най-силните играчи ,та понякога ако ненадейно на човек му се наложи да влезе в болница ,без да може да реагира и да го е планувал( един от примерните варианти )-визирам т.нар. отпуски с 4п, тогава какво става -излиза си човека изписан след седмица две да кажем ,влиза си в любимата игрица и какво да види - избягали му доооста армия -макар да са го субсидирали от клана и заместника му и какво се оказва -месеци висене напразно -тук не говоря за нападения от др играчи а просто за непосилните надници при по голяма армия ,прекалено времеемки на ден - все пак тази игра е за релакс а не трябва да товари ...та предложението ми е да се помисли по мащабно в/у варианти чрез които човек да има и малко поне повече свободно време и да не се притеснява че ще му избягат няколко к юнити за отрицателно време - и като цяло смятам ,4е ако проявят малко разбиране и направят подобен жест на НЕлакомия (пак визирам платените с чп отпуски) администраторите само ще спечелят с течение на времето , мн ми харесва тази игра , от октомври 2012 играя ,не съм се развил мн точно поради липсата на повече свободно време като относително зает човек и ...може би безплатната ми игра , но основно ми е релакс ,не мания
-
- Капитан
krager, напълно съм съгласен с теб!!! Винаги може да се случи нещо непредвидено в реалния живот и никой не е застрахован от това.
Нямам против да увеличат цената на мисиите с армия, както и цената за производство на различните видове войски, но да намалят издръжката на час...
Нямам против да увеличат цената на мисиите с армия, както и цената за производство на различните видове войски, но да намалят издръжката на час...
-
- Новобранец
На мен пък ми се струва че това е един момент в който от тази игра се печели май много
Нали затова е направен този ваканционен мод - за да си го плащаме.
Лично аз съм за коледна почивка но ще бъда силно изненадан ако я има "безплатно".

Нали затова е направен този ваканционен мод - за да си го плащаме.
Лично аз съм за коледна почивка но ще бъда силно изненадан ако я има "безплатно".