Как се строи в съседни парцели?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Delfi
Новобранец

Как се строи в съседни парцели?

#1 Мнение от Delfi »

Не мога да разбера как се строи в селищата на съседните парцели.Какво трябва да направя за да ми се отвори тази опция?
Благодаря предварително.
Аватар
musketeer
Оръженосец
Обратна връзка:

Re: Как се строи в съседни парцели?

#2 Мнение от musketeer »

Ако не греша, когато си отвориш портата е достатъчно, просто си строиш. Провери какво трябва за Порта - освен наука май нямаше друго.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
kosssner
Капитан

#3 Мнение от kosssner »

централната сграда трябва да е построена до максимално ниво,отваряш портата и строиш :D
Delfi
Новобранец

#4 Мнение от Delfi »

Не става въпрос за селищата в моя парцел. Там мога да строя. Интересува ме как да строя в съседни парцели.
kosssner
Капитан

#5 Мнение от kosssner »

е за това трябва да си построиш друг град,само не го разполагай много близо до твоя,защото селищата ще са ви общи :D
Аватар
musketeer
Оръженосец
Обратна връзка:

#6 Мнение от musketeer »

ами виж по-горе, трябва ти порта... не знам какъв отговор очакваш :)
Понеже няма зачеркване, ползвам подчертаване.

Мисля, че питаш за Външни владения - наука + съответната сграда + 3 дни за 1 заселник
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=colony - сградата

Аз поне така го разбирам, но съм от 3 или 4 дни в играта, нека знаещите да кажат.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
azsayman
Новобранец

#7 Мнение от azsayman »

musketeer написа:

Мисля, че питаш за Външни владения - наука + съответната сграда + 3 дни за 1 заселник
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=colony - сградата

Аз поне така го разбирам, но съм от 3 или 4 дни в играта, нека знаещите да кажат.

мисля че човека не е схванал че селищата са общи.няма твои селища...тия дето ги броиш за твои са общи с най-близкия парцел.и ако има град на тоя парцел - който построи пръв , той си ги счита за свои. пък ти ако смяташ че не е прав - армията на бойна нога и тичаш да го нашляпаш по кратунката...
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”