Слисване на Героите !
-
- Оръженосец
Слисване на Героите !
Така предложението ми е следното.Герой който бъде слисан, да може да бъде от слисан срещо заплаштане. Да речем както се слисва за 3 дена да бъде 150 перли демек -50% на половин цена или както вие си прецините може и за 300 перли все пак 3 дена не са малко време ... или да има даде свитак който може да махне това " Заклинание " .. това е !! “““
-
- Капитан
Re: Слисване на Героите !
Ако се беше поинтересувал малко повече щеше да установиш, че съществува такъв свитък. Нарича се "Възстановяване на силите на съюзника". Също така всеки Магьосник-Лечител притежава това умение.
-
- Магистър
kaktyc написа:Ако се беше поинтересувал малко повече щеше да установиш, че съществува такъв свитък. Нарича се "Възстановяване на силите на съюзника". Също така всеки Магьосник-Лечител притежава това умение.
Също така и ако ти беше се пойнтересувал , щеше да знаеш че подобен вид свитъци излизат веднъж на няколко месеца и повярвай, отговора че излизали на случаен принцип е просто смешен ! Не знам как го отчита играта но аз бих взел всеки свитък полезен за мен в играта !
И чакам ли чакам

-
- Капитан
а вие искате нон-стоп да ви излизат свитъци като този? или свитъка, който ти разкрива неизвестно солено езеро? или свитъците Безстрашие, Армагедон и Тотална диверсия???
ами хайде направо да обявят такса за ниво на герой и да си плащаме с перли, за да вдигаме нивата.. к'во се занимаваме да играем, а не си плащаме и да ни се сервира всичко на тепсия...
А ти, екстази, ако беше прочел добре написаното от мен, щеше да стигнеш до частта, където споменавам за Магьосник-Лечител, който също може да ти помогне.
ами хайде направо да обявят такса за ниво на герой и да си плащаме с перли, за да вдигаме нивата.. к'во се занимаваме да играем, а не си плащаме и да ни се сервира всичко на тепсия...
А ти, екстази, ако беше прочел добре написаното от мен, щеше да стигнеш до частта, където споменавам за Магьосник-Лечител, който също може да ти помогне.
-
- Оръженосец
Ами не мислиех че изобщо има такива свитъци. И както каза демона сигорно се падат доста рядко..kaktyc написа:Ако се беше поинтересувал малко повече щеше да установиш, че съществува такъв свитък. Нарича се "Възстановяване на силите на съюзника". Също така всеки Магьосник-Лечител притежава това умение.
-
- Магистър
А ти, екстази, ако беше прочел добре написаното от мен, щеше да стигнеш до частта, където споменавам за Магьосник-Лечител, който също може да ти помогне.[/quote]
Стигнах до там брат но повярвай че не съм видял свитък , който да ми е полезен от доста време !