Нападения въпрос!

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
St0rMi
Новобранец

Нападения въпрос!

#1 Мнение от St0rMi »

Привет, нов играч съм и искам да знам до кога няма да ме нападат ,тъй като имам вече някакви подли шпиони а ацц-то ми е на едва 2-3 часа :)
Та трябва да ми даде куест за да се сдобия със "Защита на древните" или има някакъв коефициент (точки) до които не могат да ме атакуват?
didko1970
Магистър

Re: Нападения въпрос!

#2 Мнение от didko1970 »

скоро няма кой да те атакува
първо трябва да изучиш вратата
после сам ще решиш дали и кога да отвориш
а като я отвориш ще ти даде и "древните"... така че споко
Аватар
musketeer
Оръженосец
Обратна връзка:

#3 Мнение от musketeer »

St0rMi написа:Привет, нов играч съм и искам да знам до кога няма да ме нападат ,тъй като имам вече някакви подли шпиони а ацц-то ми е на едва 2-3 часа :)
Та трябва да ми даде куест за да се сдобия със "Защита на древните" или има някакъв коефициент (точки) до които не могат да ме атакуват?
И аз съм нов, но минах през този етап. Мен ме нападнаха веднага след отварянето на портата. Но не такива, които шпионират, ами "Чудовища", т.е. самата игра :) Ако ми се случеше отново да го правя, не бих се бавил с приемането на Древните (аз не ги приех веднага, тъй като разчитах, че за да ме нападне някой първо ще ме шпионира...) - атаката бе 6 минути преди пристигането на Древните - те идват за 3 часа, след като си ги приел.
Супер важен детайл за портата: няма как да я хлопнеш пред който и да е атакуващ, зашото действието затваряне отнема 6 часа!
Та, ако ми се повтори такъв момент, аз бих приел веднага Древните, бих изхарчил (равномерно и спрямо Скривалището) ресурса си (до минаването на тия 3 часа) и пак важно: Убежището се ползва ръчно и струва някакви пари. Т.е. оставих си Носачи на произвола на атаката, а е можело да ги вкарам в Убежището - в Слота на героя, най-отдясно, на полуред-землянката - цъкаш и с плъзгач вкарваш тези, които можеш.
Не могат да те атакуват, докато не си изучил Порта и не си я отворил.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
St0rMi
Новобранец

#4 Мнение от St0rMi »

:mrgreen: Благодаря момчета !! :) :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”