St0rMi написа:Привет, нов играч съм и искам да знам до кога няма да ме нападат ,тъй като имам вече някакви подли шпиони а ацц-то ми е на едва 2-3 часа

Та трябва да ми даде куест за да се сдобия със "Защита на древните" или има някакъв коефициент (точки) до които не могат да ме атакуват?
И аз съм нов, но минах през този етап. Мен ме нападнаха веднага след отварянето на портата. Но не такива, които шпионират, ами "Чудовища", т.е. самата игра

Ако ми се случеше отново да го правя, не бих се бавил с приемането на Древните (аз не ги приех веднага, тъй като разчитах, че за да ме нападне някой първо ще ме шпионира...) - атаката бе 6 минути преди пристигането на Древните - те идват за 3 часа, след като си ги приел.
Супер важен детайл за портата: няма как да я хлопнеш пред който и да е атакуващ, зашото действието затваряне отнема 6 часа!
Та, ако ми се повтори такъв момент, аз бих приел веднага Древните, бих изхарчил (равномерно и спрямо Скривалището) ресурса си (до минаването на тия 3 часа) и пак важно: Убежището се ползва ръчно и струва някакви пари. Т.е. оставих си Носачи на произвола на атаката, а е можело да ги вкарам в Убежището - в Слота на героя, най-отдясно, на полуред-землянката - цъкаш и с плъзгач вкарваш тези, които можеш.
Не могат да те атакуват, докато не си изучил Порта и не си я отворил.